Haberler

Dha Spor - Beşiktaş, Bucaspor Maçının Hazırlıklarına Devam Etti

Dha Spor - Beşiktaş, Bucaspor Maçının Hazırlıklarına Devam Etti

DHA SPOR - BEŞİKTAŞ, BUCASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ

ANTRENMANDA SAKATLANAN NİHAT ÇALIŞMAYI YARIDA BIRAKTI

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 21 Ocak Cuma günü Bucaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti. Nevzat Demir Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada siyah beyazlı oyuncular ısınma hareketlerinin ardından bir süre top sürme çalışması, daha sonra ikisi savunma, ikisi hücum oyuncularından oluşan dörderli gruplara ayrılarak top kapma ve pas çalışmaları yaptılar. Uzun pas organizasyonları üzerinde de duran oyuncur, son bölümde taktik çalışmalar yaptı.

Teknik direktör Bernd Schuster, daha sonra oynanan taktik maçta sık sık uyarılar yaparak oyuncularına durmaları gereken yerleri ve yapmaları gereken hareketleri gösterdi. Antrenman, kanat organizasyonları ve şut çalışmalarıyla sona erdi. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren İbrahim Üzülmez, koşuyla başladığı antrenmanda daha sonra Matteo Ferrari ile denge ve kondisyon çalışmaları yaptı. Tecrübeli oyuncu kendi programının son bölümünde topla hafif tempolu çalıştı. A2 Takımı oyuncusu Doğukan Pala da bugünkü antrenmanda A takımla birlikte çalıştı. Öte yandan taktik maçta, kasığındaki ağrı dolayısıyla antrenmanı yarıda bırakan Nihat'ın MR'ını çekileceği ve durumunun çedaha sonra nleşeceği öğrenildi. Beşiktaş yarın saat 10.30'da basına kapalı yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek. İSTANBUL / DHA

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title