Haberler

Belediye, Cim Bom'a Hazırlanıyor

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Langa Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Korkaz yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri yapan lacivert-turunculular, idmanı taktik ağırlıklı çalışmalar ile tamamladı.

Çalışmaya, Eduardo Carvalho, Kamil Zayatte, Edin Visca, Samuel Holmen, Cenk Şahin ile sakat olan Turgay Bahadır, Robert Vittek ve Simon Zenke katılmadı.

"ZOR BİR MAÇ OLACAK. GALATASARAY'I ZORLAYACAĞIZ"

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada antrenmanlara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, "Mersin İdmanyurdu maçından sonra iyi bir oyun oynadık. Genelde oyunun hakimiydik. İyi de sonuç aldık. Uzun zamandır kazanamıyorduk, onun üzerine kazandıktan sonra iki gün ara verdik. Bu milli arada da antrenmanlarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

Korkmaz, ligin 27. haftasında deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçının zor geçeceği bildiklerini vurgulayarak, "Avrupa'nın en iyi 8 takımında birine karşı oynayacağız ama biz gereken direnci ve gücü takım halinde göstereceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bizimde puanlara ihtiyacımız var. Zor bir maç olacak. Galatasaray'ı zorlayacağız" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIM OLARAK KESİNLİKLE TURNUVALARA KATILMAMIZ LAZIM"

Bülent Korkmaz, A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde deplasmanda Andorra ile oynayacağı maçla ilgili olarak ise, "Her maçı kazanmak lazım. Matematiksel olarak baktığımız zaman her maçı kazanmak zorunluluğumuz var. Bunu yapacak oyuncu kadrosu da var. Bu saatten sonra 'şöyle oynasın, böyle oynasın' demeye gerek yok. Kazanmak gerek. 1-0 olsun bizim olsun. Milli Takım olarak kesinlikle turnuvalara katılmamız lazım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Eduardo Carvalho Bülent Korkmaz Galatasaray Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title