Haberler

Batalla Türk Vatandaşlığına Geçiyor

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Batalla'nın sözleşmesini opsiyonlu olarak 1 yıl daha uzattıklarını ve ücretinde iyileştirme yaptıklarını ifade ederek, "Biz Batalla'ya Türk vatandaşı olması yönünde teklifte bulunduk."

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Batalla'nın sözleşmesini opsiyonlu olarak 1 yıl daha uzattıklarını ve ücretinde iyileştirme yaptıklarını ifade ederek, "Biz Batalla'ya Türk vatandaşı olması yönünde teklifte bulunduk. Kendisi bu teklifimize 'Seve seve kabul ederim, ancak ailemle de bu konuyu konuşmam gerekiyor' cevabını verdi. Birkaç gün içinde cevabını alacağız" dedi.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, yeşil-beyazlı takımın idmanını 2. Başkan Rıdvan Şen ve Genel Direktör Ayhan Barışıcı ile birlikte saha kenarından takip etti. Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Körüstan, Pablo Martin Batalla ve menajeri ile yapılan görüşmeler neticesinde Arjantinli yıldızın sözleşmesini opsiyonlu olarak 1 yıl daha uzattıklarını ve ücretinde de iyileştirme yaptıklarını belirtti.

Batalla'nın sözleşmesiyle ilgili bilgiler veren Körüstan, "Rahmetli Başkanımız İbrahim Yazıcı hatırlayacağınız üzere Batalla'nın sözleşmesini daha evvel de uzatmıştı, Batalla, 2014 yılının Temmuz ayında ülkemizdeki futbol yaşantısında 5 yılını tamamlamış olacak. Biz kendisine Türk vatandaşı olması yönünde teklifte bulunduk" şeklinde konuştu.

"BATALLA AİLESİYLE KONUŞTUKTAN SONRA KARARINI VERECEK"

Batalla'nın Türk olma teklifini ailesiyle görüşeceğini kaydeden Körüstan, "Kendisi bu teklifimize 'Seve seve kabul ederim, ancak ailemle de bu konuyu konuşmam gerekiyor' cevabını verdi. Birkaç hafta içinde Batalla'nın cevabını alacağımızı düşünüyorum. Bugüne kadar Batalla konusunda bizlere çok ciddi teklifler geldi. Halen de geliyor. Biz teklifler konusunda görüşme dahi yapmadık. Batalla bu teklifleri bugüne kadar bize karşı koz olarak hiç kullanmadı. Kendisi Bursaspor'u çok sevdiğini bizlere sürekli dile getirdi. Yönetim Kurulu olarak Pablo Batalla'ya Bursaspor sevgisinden, yapmış olduğu kaptanlıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Hatta sözleşmesine ısrarla jübilesinin Bursaspor forması ile yapılması şartını kendi koydurttu" diye konuştu.

"MURAT YILDIRIM'IN SÖZLEŞMESİNİ DE 1 YIL UZATTIK"

Ayrıca Körüstan, orta saha oyuncusu Murat Yıldırım'ın sözleşmesinin de 1 yıl uzatıldığını ve ücretinde iyileştirme yapıldığını, yarın ise kaptan İbrahim Öztürk ile görüşme yapacaklarını belirtti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erkan Körüstan rıdvan şen Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title