Haberler

    Barlarda Gezeceğine Basketbol Oynasın!"

    Eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay, Anadolu Efes - Barcelona maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

    Basketbol yorumcusu İbrahim Kutluay, Anadolu Efes’in evinde Barcelona’ya kaybettiği maçı değerlendirirken Semih Erden’i sert bir şekilde eleştirdi.

    İşte Kutluay’ın açıklamalarından satır başları;

    Semih’in oyuna giriş sebebinin o ribaund olduğunu söyleyen Kutluay “Semih ikinci yarı hiç süre almamıştı. Semih oyuna sadece ribaund için girdi. Semih orada topa değil rakibe bakmalıydı. Rakibi kontrol etmeliydi. Dorsey rakibinin kendisiyle ilgilenmediğini görünce Semih’in arkasından dolandı.Ribaundu kaçırdın bari bir şey yap. Faul yap kolay sayı attırma” dedi.

    "NBA'den bir senede nasıl dönersin?


    Semih’in kendini geliştirmek istemediğini söyleyen yorumcu Saha içindeki hal ve tavırları çok yanlış. Vücut dili sanki orada değilmiş gibi. 24-25 yaşında, fizik muhteşem, NBA’e gidiyorsun. Bu şansa ayağına gelmiş. Nasıl 1 senede geri dönersin? Kendi hatalarından dolayı oluyor bu işte. Semih’in bunu sorgulaması lazım. Semih diğerleri kadar istese, onlar kadar antrenman yapsa orada kalırdı. NBA çok başka bir ortam. Şovlar, salonlar, takım, GM vs. seni rahat ettirmek içi her şey var. Gözünün içine bakıyorlar. Hayat senin etrafında dönüyor” ifadelerini kullandı.

    "Barlarda takılacağına basketbol oynasın"


    Semih Erden’in yeteneklerini iyi kullanamadığını söyleyen Kutluay Yeter ki sen oynamak iste almaya hazır ol. Bir şey almak isteyenin gözünden belli oluyor. Semih oraya gidip 1 yılda dönüyor, kendinden daha az yetenekli ama daha profesyonel, daha aç Ömer Aşık kalıp takımıyla 20 -30 milyon dolar alıyor. Semih barlarda gezip DJ’lik yapacağına kendisini basketbola verseydi daha farklı olurdu. Garnett, Paul Pierce, Ray Allen, Rondo gibi oyuncuların olduğu takıma gitmişsin. Bunun kıymetini bilemezsen daha ne söylenebilir” dedi.

    "Semih üzgün olduğunu hissettirmeli"


    Semih’in üzgün olduğunu sahada göstermesi gerektiğini vurgulayan İbrahim Kutluay Semih üzülüyor da üzülmek yetmez. Ben üzüldüğümde geri döndüğümde sahaya kendimi veriyordum. Semih’te o hissiyat yok. Kadro dışı kalıp geri dönüyor yine aynı Semih. üzüldüğünü sahada performansıyla göstermesi lazım” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Kutluay Anadolu Efes Semih Erden Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title