Haberler

Barcelona Büyük Büyük Balıklar Peşinde!

Borçlarını azaltmak için dahi oyuncusu Andres Iniesta'yı satabileceği öne sürülen Barcelona hakkında transfer iddiaları da hızlanıyor.

Borçlarını azaltmak için dahi oyuncusu Andres Iniesta'yı satabileceği öne sürülen Barcelona hakkında transfer iddiaları da hızlanıyor. İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre bir süredir devlerin peşinde olduğu 18'lik Brezilyalı golcü Neymar da Silva Santos Junior'ın transferi için Katalan devi bir adım önde...

Barcelona başkanı Sandro Rosell'in Neymar konusunda Santos ile bir ön anlaşma yaptığı ve Brezilyalı ismin satışında ilk hakkın Barça cephesine tanınacağı ifade ediliyor. Barcelona'nın Santos'un diğer yıldızı 21'lik ofansif orta saha oyuncusu Paulo Henrique Chagas de Lima için de girişimlerde bulunacağı ifade ediliyor.

Henüz 18 yaşındayken Brezilya Milli Takımı'nın formasını sırtına geçiren ve ilk kez forma giydiği ABD maçında Fenerbahçeli Andre Santos'un ortasıyla golle tanışan Neymar Santos'ta oynadığı 112 maçta 57 gol kaydetti.

Oyunun ileri bölgesinde merkez kadar kanatlarda da forma giyebilen genç ismin transferi için geçtiğimiz yaz Chelsea ciddi bir şekilde uğraşmış fakat bir sonuç alamamıştı.

Neymar'ın menajeri Wagner Ribeiro ortaya bomba gibi düşen bu haberden sonra "Resmi bir şey yok" açıklamasında bulunurken Paulo Henrique Ganso'nun hakkını elinde bulunduran menajerlik şirketin yöneten Thiago Ferro ise bazı yöneticiler ile görüşme yaptıklarını kabul etmiş durumda...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title