Haberler

Bank Asya 1.lig

Bank Asya 1.lig Takımı Malatyaspor'un Bu Hafta İçerisinde Teknik Direktör Sorununu Çözeceği Bildirilirken, Sarı-kırmızılı Ekibin Galatasaray'dan Futbolcu İsteyeceği Belirtildi.

Bank Asya 1.Lig takımı Malatyaspor'un bu hafta içerisinde teknik direktör sorununu çözeceği bildirilirken, Sarı-kırmızılı ekibin Galatasaray'dan futbolcu isteyeceği belirtildi.

Listesinde bulunan Ünal Karaman, Ogün Temizkanoğlu, Mehmet Altıparmak ve Cevat Güller ile Malatyalı teknik direktörler Nihat Balan ve Mustafa Ceviz'le temaslarını sürdüren Sarı-kırmızılı kulübün yöneticilerinin bu hafta bir teknik direktörle anlaşma yapacakları belirtildi. Bu arada, Malatyaspor Kulübü yöneticilerinin, Malatyalı olan Galatasaray Kulübü Genel Müdürü Adnan Sezgin ile görüşüp, Galatasaray'da forma giyme şansı bulamayacak futbolcuları isteyecekleri öğrenildi.

Öte yandan, Kulüp Başkanı İlhan Kavuk'un İstanbul'a gittiği, gerek teknik direktör sorununu çözmeye çalışacağı ve gerekse İstanbul'da Malatyalı işadamları ile görüşüp, kulübe maddi destek sağlamaya çalışacağı kaydedildi.

(NA-OÇ-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title