Haberler

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Kurtdereli Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarına devam ederken yeni transfer Brezilyalı pasör çaprazı Alessandro Dos Santos da takıma katılarak çalışmalara başladı.

Başantrenör Uğur Baysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların artarak sürdüğünü, lige kadar hazırlıklarını tamamlayarak sahaya çıkacaklarını söyledi.

Bolu'da turnuvaya katılacaklarını ifade eden Baysal, şöyle konuştu:

"Yeni oyunculardan kurulu bir takım olduğumuz için uyum sürecini yavaş yavaş atlattık. Antrenmanlarımız yoğun tempoda devam ediyor. Bu zaman zarfında Rota Koleji ve Alaşehir Belediyespor ile 2 hazırlık maçı yaptık. Bolu'da, Bolu Belediyespor, Gümüşhane ve İstanbul Beylikdüzü İhtisas ile hazırlık maçları yapacağız. Bu hazırlık turnuvasında takımımızı daha net bir şekilde izleyeceğiz. Orada istediğimiz oyun kurgusunu ve stratejisini biraz daha sahaya yansıtmaya çalışacağız. Bolu'dan döndüğümüzde 5 Ekim Çarşamba günü Bursaspor, Cumartesi günü Rota Koleji ile Balıkesir'de hazırlık maçları yapacağız. 15 Ekim'de de Arkasspor maçıyla lige başlayacağız."

Takımı istenilen yere getirmek için çalışmaların sürdüğünü aktaran Baysal, "Yönetimimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Balıkesir halkını da bu sezon maçlara davet ediyorum. Bizleri yalnız bırakmasınlar. İnşallah bu çerçevede sezonu güzel bir şekilde tamamlarız." açıklamasında bulundu.

Başantrenör Baysal, Santos'un transferinin Eylül ayının ilk haftası gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "Oradaki takımıyla sözleşmesi 24 Eylül'de tamamlandı. Bugün de aramıza katıldı. O da, yeni geldiği için uyum süreci yaşayacaktır. Uyum sürecini atlatarak tam olarak aramıza katılacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kurtdereli Spor Salonu Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title