Haberler

Atletico Madrid'e Göre Şanslar Eşit

Güncelleme:

Atletico Madrid Başkanı Cerezo, Chelsea eşleşmesiyle ilgili, "Şansların yüzde 50, yarı yarıya olduğu bir yarı final." dedi.

Uefa Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İngiliz ekibi Chelsea ile eşleşen Atletico Madrid'de, Kulüp Başkanı  Enrique Cerezo, "Şansların yüzde 50, yarı yarıya olduğu bir yarı final" dedi. Kura çekimini değerlendiren Cerezo, "Asla kolay olmayacak. Her iki takım da çok mücadeleci ve futbolseverler için tam bir gösteri olacak" diye konuştu.  

"HAYALİMİZE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Kura çekimini Atletico Madrid Kulübü adına İsviçre'nin Nyon kentinde takip eden futbol direktörü Jose Luis Perez Caminero ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Dengeli bir kura çektik. Bu zamana kadarki mücadeleci oyun stilimizi en iyi şekilde sahaya koymaya devam edeceğiz. Sadece futbolcular için değil, taraftarlarımız için de hayal ettiğimiz finale ulaşmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

"ARDA, TAKIMIN ÖNEMLİ TAŞLARINDAN BİRİ"

Caminero ayrıca Arda Turan ile ilgili bir soruya, "Arda, bu zamana kadar ulaştığımız başarılarda ve finale çıkma hedefimizde takımın en önemli taşlarından biridir. Önemli bir futbolcumuzdur" yanıtını verdi. Atletico Madrid'li futbolculardan Tiago da "Chelsea, büyük futbolculara ve büyük bir teknik direktöre sahip bir kulüp. Son yıllarda kazanmaya ve finaller oynamaya alışık bir takım. Zor olacak ama finale çıkmak için büyük bir arzumuz ve heyecanımız var" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid Enrique Cerezo Chelsea Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title