Haberler

Aragones: Oyunun Hakimi Bizdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Fortis Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 2 -0 Yendikleri Maçta Oyunun Hakimi Olduklarını Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Fortis Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 2-0 yendikleri maçta oyunun hakimi olduklarını söyledi.

Aragones, maçtan sonra yaptığı açıklamada, kupada bir üst tura çıkma açısından önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, ''Karşılaşmada oyunun hakimi bizdik. Sayıca fazla pozisyon üretemedik, ama rakip de fazla pozisyon üretemedi'' dedi.

İspanyol teknik adam, bir soru üzerine, stadın kötü zemininin, Fenerbahçe gibi teknik olan takımları daha fazla etkilediğini ifade ederek, ''Fenerbahçe gibi bir takımın daha iyi şartlarda, daha iyi sahalarda oynaması lazım. Bizim buradaki zeminin şartlarını biraz daha yukarı çekmemiz gerekiyor'' diye konuştu.

Aragones, Gökhan Emreciksin ile Abdülkadir'in transferleriyle ilgili ise şunları kaydetti:

''Abdülkadir genç bir oyuncu, onu fazla tanıma fırsatım olmadı. Gökhan'ı biliyorum, teknik anlamda iyi bir futbolcu. İki oyuncu da savaşmak için geldi. Önemli bir takıma geldiklerini hatırlattım. Arkadaşlarına da onları hemen aralarına kabul etmelerini söyledim.''

Bir gazetecinin, ''Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Sercan'ın transferinin mümkün olmadığını söyledi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna Aragones, ''Sercan konusunda çok fazla şey bilmiyorum. Sizin söylediğiniz gibi, orada çok katı duruyorlar. Fenerbahçe gibi büyük takımın, kadrosunu en iyi oyuncularla güçlendirme misyonu her zaman olmuştur. Bu da devam edecektir'' yanıtını verdi.

Aragones, çok fazla gülen bir insan olmadığını belirterek, ''Oyuncular gün geçtikçe beni daha iyi anlamaya başladılar. Oynatmak istediğim futbol, onların daha fazla hoşuna gitti. Ben her zaman topa sahip olan, topla savunma yapan bir takım yaratmaya çalışıyorum. Gün geçtikçe de bunu yapıyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe, yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla Fortis Türkiye Kupası'nda hafta sonu Tokatspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title