Haberler

Besnik Hasi: Galatasaray Yaralı Bir Hayvan Gibi

Güncelleme:

Anderlecht'te, teknik direktör Besnik Hasi, zor bir maç oynayacaklarını söylerken sarı-kırmızılı takımın son durumu "Galatasaray, yaralı bir hayvan gibi" yorumunu yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında yarın Galatasaray'ı konuk edecek Anderlecht'te, teknik direktör Besnik Hasi, oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

GALATASARAY'I YARALI BİR HAYVANA BENZETTİ

Müsabakanın oynanacağı Constant Vanden Stock Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, oyuncusu Olivier Deschacht ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Besnik Hasi, içinde bulunduğu durum nedeniyle Galatasaray'ı "yaralı bir hayvana" benzetti.

Maçın favorisinin kim olduğuyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine Hasi, "Galatasaray yaralı bir hayvan gibi. Kesinlikle kolay bir maç olacağını düşünmemeliyiz. Bu, büyük bir hata olur" dedi.

"TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİP GELMEK"

Kendileri için önemli olan tek şeyin yarın galip gelmek olduğunu kaydeden Hasi, "Biz, grup sıralamasındaki yerimizi değil, sadece yarın galip gelebilmeyi düşünüyoruz. Gruptaki Borussia Dortmund maçında yenilmeyi hak etmiştik ama diğer maçlarımızda daha fazla puan toplamalıydık. Çok genç ve cesur bir ekibimiz var. Kuralar ilk çekildiğinde, hiç puan alamayacağımızı sanmıştık. Şimdi ise daha iyisini hak ettiğimize inanıyoruz. Yarın da sahada kazanmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Besnik Hasi, ligde 3-1 kaybettikleri Charleroi maçı nedeniyle üzüntülü olduklarını aktarırken, "O maçı kaybettik ve bizim adımıza kötü bir karşılaşma oldu. Ancak oyuncularım yarın daha farklı oynayacaklardır. Burası farklı bir kulvar ve oyuncularım da durumun farkında. Charleroi maçının ardından kendimizi eleştirdik ve gerekli dersleri aldık" diye konuştu.

Yarın yüksek seviyede bir Avrupa mücadelesi olacağına dikkati çeken Hasi, "Galatasaray son zamanlarda iyi oynamıyor. Yine de ortaya çıkacak mücadelenin seviyesi yüksek olacaktır. Üzerimizde önemli bir baskı var" şeklinde görüş belirtti.

Öte yandan, oyuncusu Steven Defour'un yarın oynayıp oynayamayacağı yönündeki soruya ise Besnik Hasi, "Takımdaki bütün oyuncuların benim için önemli ama genç bir ekibiz ve deneyime ihtiyacımız var. Defour ise orta sahada bize bu dengeyi getiriyor. Takımla bir kaç antrenman yaptı. Belki fiziksel açıdan bazı sorunları olabilir ama mental olarak tamamen hazır" yanıtını verdi.

"KAZANMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ"

Anderlecht'in deneyimli savunma oyuncusu Olivier Deschacht, kazanmak için sahada olacaklarını vurguladı.

Avrupa kupalarındaki 80. maçına Galatasaray karşısında çıkacağını aktaran Deschacht, "Bu benim gerçekleşen bir hayalim. Fakat yarın bu hayali değil, yalnızca kazanmayı düşüneceğim. Galatasaray ile ilk maçımız da zorlu geçmişti. Yarın kazanmak için sahada olacağız" diye konuştu.

Deschacht, Charleroi yenilgisiyle ilgili olarak ise "Bu bizim kaybettiğimiz ilk maçımız değildi. Bu yenilginin nedenlerini iyi analiz ettik, antrenmanlarımız da iyi geçti. Takım olarak iyi durumdayız. Artık performansımızı yeniden üst seviyeye çıkarmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Olivier Deschacht Galatasaray Besnik Hasi Spor Haberler

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

500

Yorumlar (20)

şirin dursunMobil-ANDROID:

Galatasaray in hayvan olduğu kesinde yaralimi değilmi belirsiz

6
8
yanıtYanıtla
OSMAN88:

ArpanMı BİtTi ?(sadece büyük harfleri oku istersen)

yanıt1
yanıt0
erhan:

düşenin dostu olmaz vuran vurana :)) birde sen vur anderlet. başarılar fenerbahçe:))

3
8
yanıtYanıtla
KarahaydarMobil-IOS:

Ya gençler Galatasaray ile ilgili bi haberde şikebahçeliler neden yorum yapar ki sizin haberinizmi yapılmıyor ??

2
5
yanıtYanıtla
hewaloomobilWeb@haberler.com:

Doğru söze ne denir Galatasaray yı bu hale getirenler utansınlar Prandelli istifa

6
0
yanıtYanıtla
ErhanMobil-IOS:

Yarali hayvana ne yaparlar??

0
5
yanıtYanıtla
ahmett:

prandelli istifaaaaaaaa

2
2
yanıtYanıtla
melonun askeri:

BİN YIL GEÇSEDE ŞİKECİ OLARAK KALACAKSINIZ BU ACI ÇIKMADIĞI İÇİN HER OLUMSUZ GS HABERİNE ÜŞÜŞÜYOSUNUZ. TR DE YASA, TALİMAT, MADDE SİYASİLERİN KIYAKLARI İLE DEĞİŞTİRİLEREK KISMEN YIRTTINIZ AMA AVRUPADA İSVİÇRE FEDERAL MAHKEMESİNE KADAR GİTTİNİZ ŞİLLİĞİ YEDİNİZ . ŞİKECİLER ZAMANINDA SIFIR ÇEKTİĞİNİZİ NE ÇABUK UNUTTUNUZ BEBE GİBİ AĞLIYODUNUZ TAKSİMDE AZ FORMANIZLA GS BAYRAĞI SALLAMADINIZ ŞİKE HÜKÜMLÜLÜLERİ SİZİ :)))

1
2
yanıtYanıtla
ock:

Kendini it olarak lanse eden bir futbolcunun askerinden de böyle yorum okumak bizi şaşırtmıyor maalesef ainesi iştir lafa bakılmaz. . . . . . FB. liler yıllarca her ne kadar biz yapmadık satın almadık deselerde bazıları ısrarla biz size parayla satıldık demek istiyorlar. . . . . . . . Biz ne yapalım satılıklar çokmuş satıldık diyorlar başka bir şey demiyorlar. . . . . . . . . Demek ki parayla maç veriyormuş erkekler. . . . . . . Helal olsun. . . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
MELONUN AKERİ:

İT OLMAK IRKÇILIKTAN CEZA YEMEKTEN , MİLLİ MAÇTAN KAÇIPTA VATAN HAİNİ DAMGASI YEMEKTEN YADA DİREK BULDUMU AFFETMEYENLERDEN EVLADIR ANLADIN ONU SEN. :)))

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title