Haberler

Amedsporlu Deniz Naki: Savaş Bitsin, Herkes Statlara Gitsin

Güncelleme:

Amedspor'da Deniz Naki, spikerin tuzak sorusuna karşın "Savaş bitsin ve herkes statlara gidip maçları izleyebilsin, herkes sevinçli olsun istiyoruz." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finalist olmayı başaran İkinci Lig takımlarından Amedspor'un Başkanı Ali Karakaş ile Deniz Naki, Banu Güven'le Artı Haber'in konuğu oldu.

"IRKÇI TUTUM BİZİ ÜZDÜ"

Kulüp Başkanı Karakaş, deplasmanda taraftarlarının sahaya alınmamasını ve sporun doğasına aykırı olan milliyetçi, ırkçı tutumun ve Amedspor'un sevincinin kabul edilmemesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

"BU SAVAŞIN DURMASINI İSTİYORUZ"

Amedsporlu Deniz Naki ise, Banu Güven'in "size yapılan bu yüklenmeyi nasıl değerlendiriyorsunuz "şeklindeki tuzak sorusuna düşmedi ve şu cevabı verdi; "Burada bir savaş ortamı var, biz zor şartlar altında burada antrenmanlara çıkıyoruz. Bu kentte olanları biz de görüyor ve yaşıyoruz. Bu savaşın durmasını istiyoruz. İnsanlar ölmesin, bir insanın ölmesine kim sevinebilir ki? Biz her zaman barıştan yanayız. Savaş bitsin ve herkes statlara gidip maçları izleyebilsin, herkes sevinçli olsun istiyoruz, inşallah devamı gelir."

SPİKERİN TUZAĞINA DÜŞMEDİ

Banu Güven'in zorlama sorularına rağmen Deniz Naki'nin verdiği barışçıl mesajlar, futbolseverlerin takdirini kazandı. Özellikle sosyal medya kullanıcıları, Deniz Naki'nin toplumu birleştirici ve bütünleştirici mesajları karşısında "helal olsun" yorumlarında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Karakaş Deniz Naki Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (196)

RİZELİ:

Ulan savaşı çıkaran siz barışı isteyen siz. Savaş herkesle barış onurlu insanlarla olur.

33
22
yanıtYanıtla
xxxMobil-ANDROID:

savaş yok la mal terör var

34
18
yanıtYanıtla
Tatlıca Süzey Köyü Mobil-ANDROID:

Ne savaşı? Savaş düşmanla yapılır. TC askeri, polisi, devleti düşman olarak gören sizler nasıl barıştan söz edersiniz. Kime hizmet ediyorsunuz? Vatan haini kime denir? PKK terörü yıllardır kaç can aldı? Masum geçinen Türkiye Düşmanları.

29
20
yanıtYanıtla
heyt:

Bu savaş olmasın lafını kime söylüyorsun elinde silahla hendek kazan eşkiyayamı o hendekleri kapatmaya çalışan askere polisemi. Ortaya karışık cümleleri bırakıp az delikanlı olmak lazım

29
16
yanıtYanıtla
Şöyle oku:

Hendek kazan hendegini kapatsın zırhlı araçlarla gelenler sivil alanlardan ciksin çok değil 15 günlük bir müzakere ve çatışmasız ortam bunu sağlar göremeyecek kadar kor musunuz anlamıyorum

yanıt1
yanıt3
cengizMobil-ANDROID:

istiklal marşını sabote edince mi barış istemiş oluyorsunuz. arkadasim istiklal marşını isliklayan adama ırkçılık yaparım hem de nasil

32
13
yanıtYanıtla
biraaz da adam olma taklidi yapın yahu:

lan olum ağzımı bozacaksınız bi git maça bak kaç amedsporlu oyuncu marşı okuyor bursalı kaç tane okuyan var. eğer gerçekten ırkçı olsalardı okumazlardı. bursa topçularından en az üç dört tane fazla okuyan vardı. ama adama heryerde daha gelmeden protestoya başlarsan o da haklı olarak patlar bi yerde.

yanıt16
yanıt7
16spor:

birazda adam olma taklidi yap diyen, şahsiyet, 11 in 8 i yabancı futbolcuların hangisi istiklal marşını okuyacak sen önce etrafa ahkam kesecene aklınla konuşmayı dene

yanıt2
yanıt2
16sporun yazdıklarına ithafen:

istiklal marşını bölen oyuncular değil bir grup proveke edicilerdi. içinizdeki fitneyi yansıtmayın

yanıt0
yanıt0
Amedli 21Mobil-IOS:

Sen kimsin de benim adıma konuşuyorsun? Biz ne güzel yaşıyorduk takii pkk denen nankörler bizleri parçalamayana kadar takii bizleri evimizden yurdumuzdan. Etmeyene kadar takii bombalarla silahlarla çatışana kadar

26
18
yanıtYanıtla
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title