Haberler

Alima Yeni Malatyaspor'da Yiğitcan Erdoğan İmzaladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, transferde daha önce anlaşmaya vardığı Yiğitcan Erdoğan ile resmi sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, transferde daha önce anlaşmaya vardığı Yiğitcan Erdoğan ile resmi sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılılar Uğurtan Kızılyar, Azuka Ibobo Azu, Umut Nayir, Sandro Gotal, Serhat Ayvaz ve Sedat Ağçay'dan sonra Balıkesirspor'dan defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan'ı da renklerine bağladı.

Devre arası transfer döneminin hareketli takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor'un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan'ı kadrosuna katarak, eleştirilerin hedefinde olan savunma hattını güçlendirdi.

İstanbul'da Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in ofisinde gerçekleşen imza töreni sonrası Malatya'ya giden Yiğitcan Erdoğan'ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 18 kişilik kadroya dahil edilmeyeceği belirtildi.

Balıkesirspor'dan kendi isteğiyle ayrılan Yiğitcan Erdoğan'ın Alima Yeni Malatyaspor'u tercihinde Teknik Direktör İrfan Buz'un etkili olduğu belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Yiğitcan Erdoğan Balıkesirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title