Haberler

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Söyleşiye Katıldı

Kırkağaç Kaymakamlığı'nın düzenlediği "Kariyer Günleri"nin 4'üncü konuğu Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan ve futbolcuları oldu.

Kırkağaç Kaymakamlığı'nın düzenlediği "Kariyer Günleri"nin 4'üncü konuğu Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan ve futbolcuları oldu.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen söyleşide Cihat Arslan'ın yanı sıra Ahmet Cebe ve Merter Yüce, Hacı İsmail Dereköy Anadolu Lisesi'nin öğrencileriyle bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte Arslan ve futbolcular soru yağmuruna tutuldu. Her soruya açıklıkla cevap veren Cihat Arslan, " Kırkağaç'ta bulunmaktan, sizlerle bir arada olmaktan ve bu projede yer almaktan çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonunda Kırkağaç Kaymakamı Mehmet Yeşilbaş, Cihat Arslan ve futbolculara Kırkağaç kavunu ve teşekkür plaketi verdi. Öğrenciler de Arslan ve futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

- Kırkağaç

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Ahmet Cebe Kırkağaç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title