Haberler

Akhisar Belediyespor'da Gündem Transfer

Akhisar belediyespor'da geçmiş dönemlerde olduğu gibi, bu sezon da iç transfer çalışmaları erken başladı.

Akhisar belediyespor'da geçmiş dönemlerde olduğu gibi, bu sezon da iç transfer çalışmaları erken başladı.

Henüz sezon bitmeden futbolcularla masaya oturup sözleşmelerini uzatmayı gelenek haline getiren yeşil siyahlı yönetim, bu sezon da işe kaptanlarla başladı. Custodio'nun mukavelesini 2017'ye kadar uzatan yönetim, sözleşmeleri 2016'da sona erecek ikinci kaptan Ahmet Cebe ve üçüncü kaptan Merter'e de teklifte bulundu. Yönetim, iki futbolcuyla önümüzdeki hafta yeniden masaya oturup, anlaşmayı kesinleştirecek.

Teknik heyetten ve futbolcu kadrosundan memnun olduklarını, mevcut ekiple uzun süre devam etmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Hüseyin Eryüksel,  "Sezon sonunda rahat edebilmek için sözleşmesi bitecek oyuncularla tek tek görüşeceğiz. Amacımız tüm oyuncuların mukavelesini yenileyip, kadroda istikrarı korumak" dedi.

Ligde 4'üncü sırada yer alan takımın performannın sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Eryüksel, "Hafta sonunda deplasmanda Gençlerbirliği karşısında zor bir sınav vereceğiz. Amacımız bu maçtan da puan ya da puanlarla dönmek" diye konuştu.

- Akhısar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Eryüksel Ahmet Cebe Akhisar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title