Haberler

Akhisar Belediyespor'da Altyapı Feridun Yarkın'a Emanet

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, altyapı için çalışmaları hızlandırdı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, altyapı için çalışmaları hızlandırdı. Yeşil-siyahlılar tecrübeli teknik direktör Feridun Yarkın'ı getirdi.

Akhisar Belediye Şehir Stadı Altyapı Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısına Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yönetim kurulu üyesi Süleyman İşçi, altyapı sorumlusu Feridun Yarkın ve yardımcısı Harun Tayfun katıldı.

İlk olarak bir açıklama yapan basın sözcüsü İbrahim Evren Acar Hamza Hamzaoğlu ile birlikte görevi bırakan eski altyapı sorumlusu İsa Turan'a teşekkür ederek, "Bu sezon da alt yapımızın başına daha önceden Akhisar'da da teknik direktörlük görevi yapmış, Feridun Yarkın hocamız ile anlaşmış bulunuyoruz. İnşallah Akhisar Belediyespor altyapısı daha iyi yerlere getireceklerdir" dedi.

Yabancı olmadıkları bir camiaya geldiklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam Feridun Yarkın, "Uzun bir süre sonra Süper Lig'e kadar başarılı bir grafik çizen idari ve teknik anlamda hem de performans olarak Türkiye'de çok takdir toplayan bir kulüp haline geldi Akhisarspor. Tabi ki böyle bir kulüpte görev almaktan onu ve mutluluk duyuyoruz. Tabi ki buraya gelişimizin en önemli sebebi Akhisarspor'un alt yapısını daha iyi bir şekilde daha kaliteli ve daha verimli bir hale getirebilmek olacak ve buna uygun organizasyon gerçekleştirmektir. İyi başlamak önemlidir ama iyi olarak devam etmek daha önemlidir. Buradaki arkadaşlarımız ile birlikte iyi bir organizasyonla Akhisar'a layık ve yetenekli futbolcular yetiştirmek istiyoruz. Bunun için de önümüzde uzun vadeli bir süreç var. İnşallah bu süreç içerisinde de başarılı oluruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor İbrahim Evren Acar Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title