Haberler

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın'dan Tribün Mesajı

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, sportif başarı ile tribünlerin kendiliğinden dolacağına inandığını söyledi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, sportif başarı ile tribünlerin kendiliğinden dolacağına inandığını söyledi.

Yeni Malatyaspor karşılaşmasında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından futbolcu Mehmet Sak ile bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Eyüp Arın, iyi sonuçlar almaya devam ederek tribünleri dolduracaklarını söyledi. İlk 3 maçta iyi oyunu sonuca yansıtamadıklarını ancak son oynadıkları 3 karşılaşmada 7 puan aldıklarını hatırlatan Eyüp Arın, "Uzun bir yol içerisindeyiz. 34 haftayı da başarıyla geçmek istiyoruz. Bu haftayı başarıyla geride bıraktık. Malatya maçında iyi mücadele ettik. İlk devre durağan geçen bir maç. İkinci yarı oyun üstünlüğünü ele geçirdik ve başarılı olduk" dedi.

Yeni Malatyaspor'un fair-play çerçevesinde sahada mücadele ettiğini ve tribünde de taraftarlar arasında centilmenliğin ön plana çıktığını hatırlatan Arın, her hafta üzerine koyarak oynamaya devam edeceklerini anlattı. Adanaspor'un sezon başından bu yana takım olgusunu oluşturduğunu ve saha içerisinde de oyunsal ve skorsal anlamda çıtayı yükseltmeye çalıştıklarını vurgulayan Eyüp Arın, Erciyes maçının hiç kolay olmayacağını, bu maç öncesi rakibin artı ve eksilerini ortaya koyacaklarını ve her hafta kazanmak için mücadele verdiklerini ifade etti.

"BURUK SEVİNÇ YAŞIYORUZ"

Şehit haberi ve Yiğitcan'ın sakatlığı nedeniyle Yeni Malatyaspor galibiyetini kutlayamadıklarını, buruk sevinç yaşadıklarına belirten teknik direktör Arın,"Yeni Malatyaspor maçının bitiminde gelen şehit haberleri ve Yiğitcan'ın sakatlığı bizi üzdü. Yiğitcan gençliği ve enerjisi ile kısa zamanda aramıza dönecektir. İzmir'de kontrolden sonra büyük olasılıkla ameliyat olacak. İnşallah Yiğitcan bu sakatlığı kısa zamanda atlatacaktır. Gençliğiyle kısa zamanda aramızda olacaktır" diye konuştu.

"DAHA İYİ SONUÇLAR ALDIKÇA TRİBÜNLER DOLACAKTIR"

Tribünlere gelen taraftarların 90 dakika Adanaspor'a destek olduğunu ve taraftarın rakip takımı alkışladığını anlatan Eyüp Arın,"Biz biraz daha iyi sonuç aldığımızda tribünler dolacaktır. Malatya maçının Pazartesi olması ve okulların açılması nedeniyle tribünler dolmamış olabilir ama gelen taraftarımız çok iyi destek verdiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Herkes Adanaspor'u çok seviyor ve başarılı olmasını istiyor. Ben sportif başarıyla birlikte tribünlerin giderecek çoğalacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

MEHMET SAK: " BENİM İÇİN TAKIMA NASIL YARDIMCI OLACAĞIM OLACAĞIM ÖNEMLİ"

Eyüp Arın'ın ardından konuşan Adanaspor'un sol beki Mehmet Sak, Yiğitcan'ın sakatlığının galibiyetin önüne geçtiğini ve çok üzüldüklerini söyledi. Yiğitcan'a geçmiş olsun dileklerini ileten Mehmet Sak, genç oyuncunun kısa zamanda bu sakatlığı atlatacağını düşündüğünü söyledi. 6 haftalık lig maratonunda Göztepe maçı dışında iyi oynadıklarını vurgulayan Mehmet Sak, "Milli maç arasında Kayseri Erciyes'i yenerek girmek ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Bir mevkide oynamak alışma anlamında daha rahat ama bir kaç bölgede oynayabilmenin de kötü olmadığını düşünüyorum. Benim için takıma nerede nasıl yardımcı olabileceğim önemli. Göztepe maçında kötü oynadım ama giderek iyi noktaya geliyorum. Sakatlıkla ilgili üzerimde bir şey kalmadı" açıklamalarında bulundu.

"ARMA İÇİN TARAFTARIMIZ İÇİN OYNUYORUZ"

Passolig'in taraftarı da etkilediğini dile getiren Mehmet Sak, "Maça gelen taraftarlar ve Turbeyler iyi destekliyor. Maça Adanaspor arması ve sevdası için gelen bazı taraftarlar ağza alınmayacak sözler söylüyorlar. En azından birlik beraberlik doğrultusunda desteklemelerini istiyorum, biz bu arma için ve taraftarımız için oynuyoruz. Biz onlar için mücadele ediyoruz. Bunları çok azınlık bir kısım için söylüyorum. Taraftarı arkamıza almak istiyoruz. Biz iyi oynayarak ve iyi sonuç alarak taraftarı tribüne çekeceğimize inanıyorum.Taraftarımız genel olarak destek oluyor. Eleştiriler mutlaka olacak ama biraz sabırlı olalım. Maç başlamadan gelen sözler bizi baskı altına alıyor. Genel olarak takıma sahip çıkılıyor sadece bir kaç çatlak ses ve kötü söz oyuncuları etkiliyor. Biz arma için mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Mehmet Sak Eyüp Arın Adanaspor Spor Haberler

title