Haberler

Adanaspor'da Transfer Hareketliliği

Bank Asya 1.Lig takımlarından Adanaspor'da transfer çalışmaları sürüyor.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Takımın başarılı sağ kanat oyuncusu İzzet Yıldırım'da yeni sezonda turuncu-beyazlı formayı giyecek.

Başkan Bayram Akgül ile görüşen İzzet ile her konuda anlaşma sağlandı. Adanaspor'da mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Burası benim mutlu olduğum yer. Başkanımızla yapılan ilk görüşmede düşünme adına süre istemiştim. Adanaspor'dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Geçen sezon son maçta kaybettiğimiz Süper Lig'e ulaşmak adına elimizden geleni yapacağız. Adanaspor formasını giyeceğim ve büyük taraftarımızın huzuruna yeniden çıkacağım için çok mutluyum" dedi.

ADNAN GÜNGÖR VE ONUR AKBAY KARŞIYAKA'DA

Öte yandan, geçtiğimiz sezon turuncu-beyazlı formayı giyen Adnan Güngör ve Onur Akbay Karşıyaka ile anlaştı. Başkan Bayram Akgül her iki futbolcuya da verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni takımlarında başarı temennisinde bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İzzet Yıldırım Bayram Akgül Bank Asya Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title