Haberler

Adanaspor 1 Günlük İznin Ardından Çalışmalara Başladı

Güncelleme:

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, bir günlük iznin ardından yeniden çalışmalara başladı.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, 1 günlük iznin ardından yeniden çalışmalara başladı.

Günü çift antrenman yaparak geçiren turuncu-beyazlı takımda sakatlığı düzelen Selçuk Şahin takımla birlikte çalışmalara başladı. Ahmet Dereli ve Mehmet Sak ise takımdan ayrı antrenman yaptı. Dizindeki ağrıları devam eden Fatih Şen de bugün yapılan çalışmada katılmadı. Kontrol amaçlı MR'ı çekilen tecrübeli futbolcunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Antrenman eksiği bulunan Abdullah Karmil de kondisyoner İbrahim Poligon nezaretinde kuvvet çalışması yaptı.

Sabah yapılan taktik çalışmasında teknik direktör Levent Eriş, orta saha oyuncularını sık sık uyardı. Oyunu belirli bölümlerinde durduran deneyimli teknik adam, yapılması gerekenleri futbolcularına anlattı. Özellikle Samican ile yakından ilgilenen Eriş, genç oyuncunun daha çabuk düşünmesini ve topu isabetli kullanmasını istedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kampın sonlarına yaklaştıklarını ve takımın istenilen seviyeye yavaş yavaş geldiğini söyledi.

Oynanan hazırlık maçlarında tüm oyuncularına şans verdiğini hatırlatan deneyimli teknik adam, "Birer gün arayla taktiksel açıdan önemli maçlar oynadık. Çok ciddi bir sakatlık yaşanmaması beni mutlu etti. Alt yapıdan gelen oyuncularımız dahi oynadığımız maçlarda etkili performans sergilediler. Cumartesi günü sabah yapacağımız antrenmanın ardından oyuncularıma iki gün izin vereceğim. Daha sonra Adana'da toplanarak çalışmalara yeniden başlayacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Selçuk Şahin Mehmet Sak Adanaspor Dereli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title