Haberler

İnşaat İşçisi Baba Üçüzleri İçin Aziz Yıldırım'dan Bebek Arabası İstiyor

Güncelleme:

Eskişehir'de 30 yaşındaki inşaat işçisi baba, 7 aylık üçüz erkek bebekleri için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan bebek arabası ve maddi yardım bekliyor.

Eskişehir'de inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan 30 yaşındaki Emrullah Erol, 7 aylık üçüz erkek bebekleri için hayırseverlerden bebek arabası bekliyor. Fenerbahçe taraftarı da olduğunu belirten Emrullah Erol, "Aziz Yıldırım başkan üçüzlere sahip çıkarsa mutlu oluruz" dedi.

ÜÇÜZLERİNE PARA YETİŞTİREMİYOR

İstanbul'dan geçen yıl Eskişehir'e gelerek inşaatlara işçi olarak çalışan Emrullah Erol'un 28 yaşındaki eşi Aygül Erol, 7 ay önce üçüz erkek bebeklerini dünyaya getirdi. 3 yaşında Menesse adlı bir kızlarının da olduğunu belirten Emrullah Erol, 'Muhammet', 'Beytullah' ve 'Seyfullah' adını verdikleri üçüzlerin masrafına para yetiştiremediğini söyledi. Emrullah Erol şöyle konuştu:

"AZİZ YILDIRIM BAŞKAN ÜÇÜZLERİMİZE SAHİP ÇIKARSA MUTLU OLURUZ"

"Üçüzleri dışarıda gezdirmek için onlar için özel üretilmiş olan üçüz bebek arabasına ihtiyacımız var. Ancak bu arabayı satın alacak maddi gümüz yok. Hayırseverlerden bu konuda destek bekliyoruz. Ayrıca ben fanatik Fenerbahçe taraftarıyım. Aziz Yıldım başkan üçüzlere sahip çıkarsa çok mutlu oluruz. İnşallah sesimizi duyar. İnşallah üçüzler de büyüyünce futbolcu olup Fenerbahçe forması giyer."




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Eskişehir Bebek Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

koylu:

niye aziz yildirmin torunlarmi ki vay yavrum vay her fener formasini giyene aziz baskan yardima kosaydi kulup transver yapamaz hale gelirdi kusura bakma ucuzu veren rizkinida verir yeterki sen calis

5
21
yanıtYanıtla
okurun1i:

Ya kardesim bu cahil/fakir kesim de amma cocuk meraklisi. Tamam yapsinlar Allah bagislasin ama sonrada gecim SIKINTISI cekiyolar. Yani hic demiyolar biz bu cocuklara nasil bakicaz diye.

5
11
yanıtYanıtla
ali:

üçüz olmuş lan, ne konusuyon boş boş. siparişle mi geliyor bu

yanıt6
yanıt0
ahmet:

bence yardım eder görün bak.

15
0
yanıtYanıtla
...:

RABBİM VERDİ Mİ VERİYOR. . . BEN İKİ SENEDİR ÇALIŞIYORUM AMA HENÜZ BİR BEBEK AĞLAMASI DUYAMADIM. . . NEYSE. . ALLAH BÜYÜKTÜR VARDIR BİR BİLDİĞİ. . .

13
0
yanıtYanıtla
fatik tekim:

Valla ben cimbomluyum paramara vermem..federasyon bana ne verdiği zaten zor geciniyom ha pardonya benden istememiş ohh bee..

2
7
yanıtYanıtla
###:

Kardeşim aziz baba inşaallah sesini duyar zaten duyunca da gereğini yapar. Olmadı biz senin yanındayız müsterih ol sen.

5
0
yanıtYanıtla
adanalı:

adamın bır kızı varmıs bırtane daha ıstemıs allah vermıs 3 oglan ınsallah yardımcı olurlar nedırkı azız baba ıcın bır araba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title