Haberler

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası Tamamlandı

Şampiyonanın en değerli oyuncusu Tony Parker seçildi

Slovenya'da düzenlenen ve Fransa'nın şampiyonluğuyla sona eren 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın en değerli oyuncusu Tony Parker seçildi.

Final karşılaşmanın ardından Ljubljana'daki Stozice Arena'da madalya töreni düzenlendi. Fransa, Litvanya ve bronz madalya sahibi olan İspanyalı oyunculara madalyalar takdim edildi. Şampiyonluk kupasını Fransa Milli Takımının kaptanı Boris Diaw, FIBA Avrupa Dönem Başkanı Cyriel Coomans'dan aldı.

Başta Tony Parker olmak üzere Fransa Milli Takım basketbolcuları, maçın ardından taraftara koşarak, Avrupa şampiyonalarında kazandıkları ilk altın madalyayı kutladı.

Fransız basketbolcu Tony Parker, şampiyonanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Şampiyonanın en iyi beş oyuncusu ise Tony Parker ile Litvanyalı Linas Kleiza, İspanyalı Marc Gasol, Slovenyalı Goran Dragiç ve Hırvatistanlı Bojan Bogdanoviç seçildi. - Ljubljana

Kaynak: AA / Spor

Tony Parker Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title