Haberler

16 Yaşındaki 2.31'lik Basketbolcu, NBA'in Radarına Girdi

Güncelleme:

16 yaşındaki 2.31'lik Rumen basketçi Bobroczky, NBA'in radarına girmeyi başardı. Bobroczky'nin 18 yaşında 2.40'a ulaşması bekleniyor.

Henüz 14 yaşında 2.29'luk boyuyla tanındı Rumen basketçi Robert Bobroczky. İlk olarak Barcelona onu kendi bünyesine katmak istedi ancak o ne Katalan ekibini ne de Real Madrid'i tutuyordu. En büyük arzusu önce Sevilla forması giymek ardından NBA'in yolunu tutmaktı. Ancak Bobroczky Roma'da kaldı.

NBA RADARINA GİRDİ

Aradan geçen 2 senenin ardından 2 metre 31 cm boyuna ulaşan genç basketbolcu şimdi 16 yaşında. Bu zaman zarfında 70 kilodan 84 kiloya ulaşmayı başaran Bobroczky, NBA'in radarına da girmeyi başardı. Yao Ming hayranı olan Romen oyuncunun bu hayalinin ne zaman gerçekleşeceği ise henüz bilinmiyor.

2.40'A KADAR ULAŞABİLİR

18 yaşına kadar gelişimini sürdürmesi beklenen Bobroczky'nin 2.40'a kadar ulaşması muhtemel. Bobroczky günde 7 öğün yemek yiyor ve sürekli ağırlık antrenmanları yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title