Haberler

İnegölspor Yönetimi Bursa Uludağ Gazozu Ziyaret Etti

Güncelleme:

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte takımın forma sponsoru olan Uludağ Gazoz firmasını ziyaret etti.

İnegölspor'un, Spor Toto 2. Lig 2013/14 futbol sezonu için forma sponsoru olan Uludağ Gazoz firmasını, Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte ziyaret eden İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, Bursaspor'un şampiyon olarak Türk futbolunda devrim yaptığı yılda kullandığı 'o sene bu sene' sloganını bu yıl düstur edinip, PTT 1. Lig'e çıkmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti, Uludağ Gazoz firması ortağı Nuran Kızıl ile şirketin Genel Müdürü Mete Öz karşıladı.

"BURSA'NIN 2. LİG'DEKİ TEK TEMSİLCİSİYİZ"

Ziyarette konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "Uludağ Gazoz gibi ulusal ve uluslararası arenada saygınlığı ve marka değeri çok yüksek olan bir firmanın ilçemizde bulunması ve bu firmanın bize sponsor olmasının gururunu yaşamaktayız. Geçen yıl gerçekten çok ciddi katkılarınızı gördük. Biz Bursa'nın 2. Lig'deki tek temsilcisiyiz. Bursa'yı bu anlamda gururla temsil ediyoruz" dedi.

"BU SENE HEDEF 1. LİG"

Bursaspor'unn şampiyon olarak Türk futbolunda devrim yaptığı yılda kullandığı 'o sene bu sene' sloganını bu yıl düstur edinip PTT 1. Lig'e çıkmak için mücadele edeceklerini dile getiren İlhan Korkmaz, "Bu yolda her zaman yanımızda olacağınızı biliyoruz ve desteklerinizi her zaman bekliyoruz. Geçen yıl da sağ olun hem sezon başı forma reklamımız hem de Play-off'lara katılan takımımızın Play-off giderlerinin karşılanmasında çok büyük destekleriniz oldu. Bunları gittiğimiz her yerde güzel bir şekilde anlatıyoruz ve Uludağ içecek firmasının reklamının bizim göğsümüzde olmasının verdiği gücü her yerde yaşadık. Geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. İnşallah bu yıl sizlerin de desteği ile 1. Lig'e yükseleceğiz. Şimdiden vermiş olduğunuz katkılardan dolayı camiam adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"ULUDAĞ'IN İNEGÖL FİRMASI OLMASI ONURLANDIRIYOR"

Uludağ Gazoz şirket ortaklarından Nuran Kızıl ise, "İnşallah İnegölspor başarılar elde eder ve hep beraber göğsümüz kabarır. Bursaspor'da onu yaşadık. İnegölspor'un gidişatı çok iyi gözüküyor. Çok zor bir uğraş olduğunu biliyorum" dedi.

Uludağ Gazoz ailesinin sporu seven ve sporun içinden gelen bir aile olduğunu kaydeden Milletvekili Hüseyin Şahin'de, "Bursaspor'a yıllarca sponsor oldular, destek verdiler. Türkiye'nin hakikatten içecek markası Uludağ'ın İnegöl firması olması bizi çok daha onurlandırıyor. Tabi bu bağlamda İnegölspor'a destek vermeleri kaçınılmazdı. Dolayısı ile geçen yıl olduğu gibi tekrar İnegölspor'umuza göğüs forma reklamı bizi onurlandırdılar. Milli bir firmamızın özellikle bölgede uluslararası kalitesi de onaylanmış bir firmamızın göğsümüzde formamızda yer alması bizi ayrıca onurlandırıyor" ifadelerini kullandı.

"İNEGÖLSPOR TAKİP EDİLEN BİR EKİP OLACAK"

Milletvekili Hüseyin Şahin, "İnşallah geçen yıl kapısından döndüğümüz şampiyonluğun bu yıl içine gireriz ve PTT 1. Lig'e çıkarak bu coşkuyu hep beraber yaşarız. Bu yıl iddialı bir ekip kurdu Başkanımız. Süper Lig'de futbol oynamış İnegöl'ün ve Bursa'nın iki güzide ismi Metin Akan ve Gökhan Güleç de bu yıl İnegölspor forması giyecekler. Dolayısı ile biz biliyoruz ki bu yıl İnegölspor inşallah liglerde izlenen, takip edilen bir ekip olacak. Dolayısı ile sizin de beyan ettiğiniz gibi Uludağ forma reklamı şans getirmesini hep beraber yaşamak istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, Uludağ Gazoz firması ortaklarından Nuran Kızıl'a çiçek takdim ederek, Pazar günü Bozüyükspor ile oynayacakları hazırlık maçında takımın yeni sezonda giyeceği formaları tanıtacaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Şahin İlhan Korkmaz İnegölspor Uludağ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title