Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, 2012-2013 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, 2012-2013 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, yöneticiler ve bir grup taraftarın hazır bulunduğu sezonun ilk antrenmanına kurban kesimi ile başlandı. İzinli olan Murat Karakoç, Raşit Sevindir ve Youssef Yeşilmen antrenmana katılmazken diğer yeni transferlerin tamamı idmanda hazır bulundu. Kırmızı-siyahlılar ilk çalışmayı yaklaşık 39 oyuncu ile yaparken yurt dışından gelen bazı gurbetçi oyuncular da antrenmana katıldı. Antrenman öncesi konuşma yapan Başkan Serhat Orhan, "Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Turgutluspor her zaman için hedefleri olan üst sıraları kovalayan bir takım olmuştur. Bu sezonda bu durumun süreceğini ümit ediyorum. Transfer çalışmalarımız sürerken iyi hedefi olan oyuncuları kadromuza dahil ettik. Buradaki ekip ile birlikte 2013 yılının Mayıs ayında 1. Lige çıkmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum. Yönetim kurulumuz ve teknik kadromuz başta olmak üzere tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel ise yapılacak antrenmanlar sonrası ve transferlerin ardından ideal kadroyu 26 oyuncuya düşüneceklerini belirterek, "Çalışmalarımız 6 Ağustos tarihine kadar kendi tesislerimizde sürecek 2 günlük izinin ardından 9 Ağustos tarinde 2. etap kamp çalışmalarımız için Kartepe'ye hareket edeceğiz. Yapacağımız çalışmalar ışığında ilk olarak Turgutluspor'u ligde tutabilmek ilk hedefimiz olacak. İlerleyen yıllarda alt yapımızdan yetişen genç oyuncularımızı bünyemize kazandırmayı amaçlıyoruz. Sorunsuz başarılı bir lig geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Murat Karakoç Serhat Orhan Turgutluspor Murat Ayhan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title