Haberler

SPOR Giresunspor'un yeni transferi Numan Çürüksu Şampiyonluk adayıyız

Güncelleme:

(ÖZEL) SPOR Giresunspor'un yeni transferi Numan Çürüksu Şampiyonluk adayıyızGüzel bir kamp ortamı varTaraftarımıza mesajım;

(ÖZEL) SPOR Giresunspor'un yeni transferi Numan Çürüksu Şampiyonluk adayıyız

Güzel bir kamp ortamı var

Taraftarımıza mesajım; birlik olalım

İbrahim ALİOĞLU-Kaan ÜLKERERZURUM, (DHA)- Giresunspor'un önemli transferlerinden Numan Çürüksu yeni sezon öncesi taraftarlara mesaj yolladı, Bildiğiniz gibi kampa yeni katıldım, yeni takımımız, yeni hedeflerimiz var. Taraftarımıza sezon başından sezon sonuna kadar birlikte olma mesajı yolluyorum. Hep birlikte ipi göğüsleyeceğiz, yanımızda olsunlar dedi.

KAMP ORTAMI GAYET İYİ

Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Numan Çürüksu, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Kamp ortamının gayet iyi olduğunu belirten 34 yaşındaki futbolcu, Erkan hocamız ve ekibiyle birlikte güzel bir sezon geçirmeyi diliyoruz. Tesisler ve kamp ortamımız gayet iyi. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Erken konuşmamak gerekir ama umarım sezon sonu hedeflediğimiz noktaya ulaşırız açıklamasını yaptı.

ŞAMPİYONLUK ADAYIYIZ

Şampiyonluğa aday takımlardan biri olduklarını dile getiren Giresunspor'un tecrübeli savunma oyuncusu, Her takım sezona şampiyonluk parolasıyla başlıyor. Takımı kim erken kuruyorsa o takımın birkaç adım daha önde olduğunu düşünüyorum. Biz de o takımlardan biriyiz. O yüzden erken konuşmamak lazım ama umarım sezon sonunda şampiyon oluruz. Bunda Erkan hocamızın çok büyük emeği, önemi var. Burada daha önceden de takım arkadaşlarımız var. Güzel bir ortam olduğunu düşündüğüm ve şampiyonluğa daha yakın bir camia olarak gördüğüm için burayı tercih ettim. İnşallah da yanılmayız dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan Çürüksu Giresunspor DHA Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title