Haberler

Spor A.Ş. ve Tsyd'de İftar Yemeğinde Buluştu

Spor A.Ş.ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) iftar yemeğinde bir araya geldi.

Spor A.Ş. ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) iftar yemeğinde bir araya geldi.

TSYD'nin Levent'teki binasında düzenlenen iftar yemeğine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ, TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, yöneticiler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Naci Arkan, derbi maçlarda herkesin kardeşçe maç izlemesi gerektiğine vurgu yaparak, "Spor basınının ve spor dostlarının bir arada olması belki de birilerine çok değerli bir mesaj olarak yansıyacaktır. Ülkemizde dünya derbilerinden bahsediyoruz. Dünya derbilerine misafir ekibin seyircisini alamıyoruz. Sonrada bunu adını dev bir derbi olarak adlandırıyoruz. Biz istiyoruz ki; bu statlara herkes kol kola, çocuğuyla, sevdikleriyle gelsin. Oradan çıkarken, yenilseler dahi mutlu bir şekilde ayrılsınlar. Böyle tablolara ihtiyacımız var. Eğer bu tabloları Türk spor basını olarak birilerine aşılarsak, bunun gerisi de çok kolay gelecektir. Bunun için yapmamız gereken en önemli şey, spor basınının birlikte hareket etmesi, ortalığı germeden, yanlış bilgiler vermeden sayfalarını ve ekranlarını seyredenlere ve taraftarlara açmasıdır. Bunu yapacağımıza inanıyorum" dedi.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: "İSTANBUL, 2020 OLİMPİYATLARI'NDA EN GÜÇLÜ ADAY"

Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, 2020 Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak kentin 7 Eylül'de açıklanacağını hatırlatarak, "İstanbul'un Madrid'e ve Tokyo'ya göre en güçlü aday olduğuna inanıyorum. İnşallah İstanbul'a ve halkına yakışır bir netice alacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada gecenin sonunda yapılan çekilişle, yemeğe katılanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Göksel Gümüşdağ Naci Arkan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title