Haberler

    Splinter Cell Filminde Genç Sam Fisher'ı Göreceğiz

    Her şeye en baştan başlamak, daha önce hiç görülmemiş şeyleri gösterebilir.

    Mahmut Saral - -

    Oyundan uyarlama filmler genellikle kötü oluyor, ancak biz yine de her seferinde "Bu kez iyi olabilir" umuduyla bekleyip duruyoruz. Yıllardır beyazperdeye uğraması beklenen karakterlerden bir tanesi de ünlü Splinter Cell serisinin ana karakteri olan Sam Fisher. Karakteri George Clooney'e benzeten ve bir film yapılırsa da bu filmde Clooney'in oynaması gerektiğini savunan birçok oyuncu vardı, ancak beklentilerle göreceklerimiz çok farklı olacak gibi. Zira yaşlılık değil, gençlik önemli bu filmde.


    Filmin yönetmeni Doug Liman, Sam Fisher karakterini canlandıracak olan aktör Tom Hardy ile çalışıyor. Hardy'nin çok iyi bir aktör olduğunu belirten Liman,filmde Sam Fisher'ın gençlik zamanlarına değinileceğini, daha evvel bilmediğimiz birçok detayın ilk kez görücüye çıkacağını bildiriyor. Ayrıca, oyunda sıklıkla kullandığımız birçok elektronik ekipmanın aynen filmde de olacağını bildiriyor. Gece görüş gözlüğümüz olmadan da olmazdı zaten.


    Yönetmen belki söylemiyor, ancak eğer başarılı olursa devam filmlerinin de yolda olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bu film, bir başlangıç filmi olarak gösteriliyor.


    Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve ne zaman vizyonda olacağı henüz açıklanmadı.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    George Clooney Mahmut Saral Tom Hardy Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title