Haberler

    Güzel spiker Şansın Tokyay, kendisini takip ettiği gerekçesiyle komşusundan şikayetçi oldu

    Güncelleme:

    TV spikeri Şansın Tokyay, gece haberlerini sunduğu için eve gece yarısından sonra geldiğini belirterek, komşusunun kendisini takip ettiğini ve bu durumun endişe verici olduğunu belirtti. Tokyay, "Eve girerken korkuyorum, şikayetçiyim" dedi.

    Survivor eski yarışmacısı spor spikeri Şansın Tokyay (33), belirli aralıklarla kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla alt komşusu makine mühendisi Abdurrahman Ü.'den (47) hem şikayetçi oldu, hem de korunma talebinde bulundu.

    İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak alt komşusu Abdurrahman Ü. hakkında korunma isteyip 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçlamasıyla şikayetçi olan Şansın Tokyay, dilekçesinde şu iddialara yer verdi:

    "EVE GİRERKEN KORKUYORUM"

    " Beşiktaş'taki evimin çevresinde arabamı park ettiğimde alt komşum Abdurrahman Ü. arabanın başında beklemekte ve apartmana kadar beni takip edip gereksiz sorular sormaktadır. En son 11 Mart 2020 tarihinde gece yarısı yine arabamı park ettim. Bunu gören alt komşum Abdurrahman Ü., arabanın yanına gelerek arabadan inmemi bekledi. Defalarca kendisine beni neden takip ettiğini ve polise gidip şikayetçi olacağımı söyledim. Abdurrahman Ü. de bana 'Bir şey ispat edemezsin, ben sana sapıkça bir şey söylemedim' diye cevap verdi.

    Gece haberlerini sunduğum için aracımla eve gece yarısından sonra tek başıma gelmekteyim. Güvenliğimden endişe duymaktayım. Eve girerken korkuyorum, şikayetçiyim" dedi.

    Güzel spikerin başı, sapığıyla dertte! 'Gece eve girerken korkuyorum'

    "KESİNLİKLE TAKİP ETMİYORUM"

    Tokyay'ın şikayeti üzerine ifadesi alınan Abdurrahman Ü., suçlamaları reddetti. Spikerin üst kat komşusu olduğunu söyleyen Abdurrahman Ü., "Şansın Tokyay o gece aracını park etmiş, hızla yanıma geldi. Bana 'Sen sapık mısın? Beni takip mi ediyorsun?' dedi. 'Evim burada' dedim. Hanımefendinin geliş gidiş saatlerini bilmem. Ne iş yaptığını bilmem. Kendisini kesinlikle takip etmiyorum" dedi.

    2 AY YAKLAŞAMAYACAK

    Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Tokyay'ı haklı buldu. Mahkeme, Abdurrahman Ü.'nün 2 ay süreyle Şansın Tokyay'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve Tokyay'ın konutuna ve iş yerine yaklaşmamasına karar verdi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Aile Mahkemesi Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (27)

    barış:

    o komşu kimse iyi yapmamış aksine büyük yanlış yapmış ama ya sende hiç mi suç yok kardeşim . . bizim örf addetlerimiz de böyle bir giyinme tarzı yoktur . sosyal bir ülkede yaşıyoruz ama lütfen sizde dikkat edin biraz. . .

    22
    19
    yanıtYanıtla
    real:

    ya siz örümcek zihniyetler yüzünden kadınların başına gelmeyen kalmıyor neymiş efendim giymeseymiş örf adetmiş. İnsanlar istediklerini giymekte özgürdür ha bunu giydi başına geleni hak ediyor diye de bir savunma olamaz ister şort ister etek giysin kimse rahatsız edilemez benim anlamadığım ünlü bir spiker olduğu için karar çıkıyor yoksa o kadar mağdur kadın var ölümle sonuçlanan olaylar neden failleri serbest kalıyor da böyle bir durumda karar çıkabiliyor

    yanıt9
    yanıt6
    realist:

    Konuta yaklasmami ? adam zaten alt katta

    28
    1
    yanıtYanıtla
    real:

    üst katta

    yanıt4
    yanıt4
    murtaza:

    2 ay denmiş. 2 ay bitince serbest mi anlamadım.

    yanıt2
    yanıt0
    adil:

    O zaman biraz edepli giyin terbiyeli ol namuslu yaşamaktan bugüne kadar kimse zarar görmedi.

    9
    20
    yanıtYanıtla
    murtaza:

    çıplak ol ya da olma bu medeniyeti göstermez. çıplak veya kapalı diyerek saldırıda bulunmak medeniyetsizlik olur. batı medeniyetini tersten anlayanlara.

    yanıt8
    yanıt8
    Mehmet:

    Etek giymesi suc oldu bak ya dogru diyorsun carsaf giyseymis bu sicakta olmazdi , , ,

    10
    9
    yanıtYanıtla
    6.FİLO:

    Böyle komşum olsun onun için 6 ay cezaevinde seve seve yatarım

    3
    15
    yanıtYanıtla
    Amed21:

    Yagli birisi olsaydi sikayetci olurmuydu acaba?

    5
    12
    yanıtYanıtla
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title