Haberler

TikTok'ta video paylaşmak için su birikintisine giren 17 yaşındaki genç canından oldu

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da, sosyal medya uygulaması TikTok'ta paylaşmak üzere video çekmek için bir taş ocağı tarafından açılan ve içi su birikintisi dolu çukura giren 17 yaşındaki Oğuzhan Baylan boğuldu.

Afyonkarahisar'da sosyal medyada paylaşmak üzere video çekmek için bir taş ocağı tarafından açılan çukurda oluşan su birikintisine giren 17 yaşındaki genç boğuldu. Gencin cansız bedenini sudan çıkarmak için dalgıç ekibi bekleniyor.

İÇİ SU BİRİKİNTİSİ DOLU ÇUKURA GİRDİ

Olay, Afyonkarahisar'a merkeze bağlı Karaaslan köyünde meydana geldi. Bölgedeki tarlalardan birinde çalışan Oğuzhan Baylan (17) isimli genç, akşam saatlerinde ismi öğrenilemeyen bir arkadaşı ile bölgedeki taş ocakları biri tarafından açılan ve içi su birikintisi dolu olan yere gitti. İddialara göre, burada sosyal medya uygulaması olan 'TikTok'ta paylaşmak üzere video çekmek için suya giren Baylan bir anda gözlerden kayboldu. Yanındaki arkadaşı ise kıyıda bulunan kayalara tutunarak kendisini kurtardı.

Sosyal medyada video paylaşmak için su birikintisine giren 17 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti

ARAMA VE KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şahıs ardından Baylan'ın ailesi ve jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekipler ile sağlık görevlileri sevk edildi. Bölgeye gelen AFAD ekipleri bölgede incelemelerde bulunduktan sonra suda kaybolan Baylan'ın çıkarılması için olay yerine su altı arama ve kurtarma ekibi istedi. Talep üzerine Konya'dan bölgeye dalgıç ekibinin sevk edildiği kaydedildi.

Kurtarma ekipleri ile birlikte Baylan'ın acılı ailesinin bölgedeki bekleyişleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

Klavye Delikanlısı:

ben güldüm, sizi bilmem!

5
16
yanıtYanıtla
Yorumlu Yorum..:

Şu tik tok belası daha çok iş açacak başımıza Aklinizi başınıza alın. Yazık valla.Allah rahmet eylesin..

5
0
yanıtYanıtla
anti idiot:

ülkeye vatana millete zaten katkısı olmayacaktı idiot bunlar üzülmedim Allah ailesine sabır versin sadece

0
4
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Video çekmek için ölenler bu dünyada yaşadığınız hepsi kayıt altına alındı. öbür dünyada dev ekranda herkes izleyecek merak etmeyin.

0
1
yanıtYanıtla
dede:

gol lere dereler baraj lar gırmeyın olür sünüz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title