Haberler

Gözaltına Alınan Sosyal Medya Fenomenleri Serbest Kaldı

Güncelleme:

İstanbul'da düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan, aralarından ünlü fenomen Pucca'nın da bulunduğu sosyal medya fenomenleri, ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Evinde uyuşturucu madde bulunan Pucca'dan ise, kan örneği alınacağı öğrenildi.

İstanbul'da narkotik polisi tarafından aralarında sosyal medya fenomenlerinin de yer aldığı birçok kişiye operasyon düzenlendi. Pucca lakaplı sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün de aralarında bulunduğu fenomenler ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Evinde uyuşturucu madde bulunan Pucca'dan da kan örneği alınacağı öğrenildi.

Sosyal Medya Fenomenleri Serbest Kaldı

PUCCA'NIN EVİNDE UYUŞTURUCU BULUNDU

'Pucca' Pınar Karagöz ve Şamil Kürşat Oymak'ın adreslerinde uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi. Evlerinde az miktarda uyuşturucu madde bulunduğu bildirilen 'Pucca' Pınar Karagöz ve Şamil Kürşat Oymak'tan da kan örneği alınacağı öğrenildi.

Sosyal Medya Fenomenleri Serbest KaldıPucca

SERBEST BIRAKILDILAR

İstanbul merkezli olarak 5 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanlar, ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar. Söz konusu isimlerin tutuksuz yargılanacakları bildirildi.

Sosyal Medya Fenomenleri Serbest KaldıBurry Soprano

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (10)

ne önemi var:

INANMAYIN BOYLE SEYLERE KENDILERINE KARSI HERKEZE YAPILAN AYNI OYUN . . SECIMLERDE PUCCA CHP YI DESTEKLEMİŞTİ YAZIK YA ULKENIN GELDIGI DURUMA BAK

6
10
yanıtYanıtla
...:

Tabi canımmm sırf ondan dolayı

yanıt5
yanıt1
önce vatan:

YALAN HABER BUDUR İŞTE

3
6
yanıtYanıtla
...:

evınde uyusturucu bulundugu halde serbest ?

6
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVA:

ŞAŞIRDIK MI HAYIR

4
1
yanıtYanıtla
one:

çakma batı özentileri

5
0
yanıtYanıtla
hıyar dolu:

memlekette ne kadar işe yaramaz hıyarrr varmış yaaa. milyon tane takipçis varmış. kör atın kör müşterisi olur diye boşuna dememişler. hay sizi takip edenin ben var ya. memleket hıyar tarlasına dönmüş

3
1
yanıtYanıtla
Ali Desidero:

pucca kimdir lo?

3
0
yanıtYanıtla
Anlaşılan:

Bu kadar gebeş bir hayata açıklama geldi

2
0
yanıtYanıtla
Zuhal:

Otlanip otlanip o aptalca mesajları atmış meğer. Bunları takip edenler görün ışte. Hayatları ot olmuş!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title