Haberler

    Sonunda bebeğinin yüzünü gösterdi: İlk fotoğrafları ebe çekmiş

    Güncelleme:

    İŞTE OĞLUMUZ AUGUST PHILIP HAWKEKraliçe 2. Elizabeth ile Prens Philip'in ortanca oğlu Prens Andrew'nun Sarah Ferguson ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Prenses Eugenie ve eşi Jack Brooksbank bir süre önce dünyaya gelen oğullarını tanıttı.

    İŞTE OĞLUMUZ AUGUST PHILIP HAWKE

    Kraliçe 2. Elizabeth ile Prens Philip'in ortanca oğlu Prens Andrew'nun Sarah Ferguson ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Prenses Eugenie ve eşi Jack Brooksbank bir süre önce dünyaya gelen oğullarını tanıttı.  Ailenin, Instagram kullanmasına izin verilen sayılı üyelerinden biri olan Prenses Eugenie, kendi resmi sayfasında kocası Jack Brooksbank ve minik oğluyla çekilen iki fotoğrafını paylaştı. Prenses "Size August Philip Hawke Brooksbank'i tanıtmak istedik" diye yazdı. Bebeğin adındaki Philip, Eugenie'nin büyükbabasına saygı niteliğinde.

    İLK FOTOĞRAFINI EBE ÇEKTİ

    Sonra da kendilerine bebeğin doğumu dolayısıyla iyi dileklerini gönderen herkese teşekkür etti. Prenses, bu fotoğrafları kamuoyuyla paylaşmaktan dolayı heyecan duyduklarını ifade etti. Prenses Eugenie, oğluyla bu fotoğraflarının, doğumda görev alan ebe tarafından çekildiğini de not düştü. Eugenie, ebenin yanı sıra oğlunun doğumunda yer alan herkese teşekkür etti.

    YÜZÜNÜ GÖSTERMEMESİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

    30 yaşındaki Prenses Eugenie, oğlunun dünyaya gelişini, 9 Şubat'ta yaptığı bir Instagram paylaşımında duyurmuştu. O paylaşımda kendisinin, eşinin ve bebeğinin ellerinin fotoğrafını paylaşan Eugenie'nin oğlunu göstermemesi de bazı çevreler tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

    HAMİLELİK HABERİNİ DE SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

    Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank, bir bebek beklediklediklerini geçtiğimiz yılın eylül ayında sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Bir çift bebek patiği fotoğrafı paylaşan Eugenie, kendisinin ve kocasının çok heyecanlı olduğunu ve bebeğin 2021'in ilk aylarında doğacağını belirtmişti.

    DAMAT GECE KULÜBÜ YÖNETİCİSİ

    Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank, 2018 yılında hayatlarını birleştirdi. Kraliyet ailesinin en yeni üyesi olmayı başaran Jack Brooksbank, 1986 tarihinde dünyaya geldi. İngiliz kraliyet ailesinin damadı Jack Brooksbank, gece kulübü müdürlüğü yapıyor. Üniversiteye gitmek yerine erken yaşta iş hayatına atılan 35 yaşındaki Brooksbank, bir süre garson olarak çalıştı. 18 yaşımdan beri bar zinciri kurmak isteyen Jack Brooksbank, muhasebeci olan babasını finans dünyasına takip etmek yerine barlarda faaliyet gösterdi. Londra'daki Markham Inn'deki takımına katıldı, George Clooney'nin markasına destek oldu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Prenses Eugenie Sarah Ferguson Prens Philip Instagram Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title