Haberler

Son Yılların En Huzurlu Seçimlerinden Biri"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, referandumda oyunu Trabzon'un Yalıncak mahallesindeki Yalıncak Ortaokulu'nda 1271 nolu sandıkta kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, referandumda oyunu Trabzon'un Yalıncak mahallesindeki Yalıncak Ortaokulu'nda 1271 nolu sandıkta kullandı. Eşi Hamdiye Soylu ile birlikte saat 08.20 sıralarında oy kullanmak üzere okula gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hayırlı olsun" diyerek oyunu kullandı. Soylu, oy kullanma işleminin ardından okul çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Soylu, açıklamasında "Bir çok ilimizde sabahın 7'sinde oy kullanma işlemleri başladı. Doğu ve güneydoğu illerinde, Karadeniz'in bir çok vilayetinde. Allahımıza şükürler olsun gerek tüm güvenlik kuvvetlerinden aldığımız bilgiler, gerek valilerimizden aldığımız bilgiler ve güvenlik birimlerinde gelen bilgilerde şuana kadar huzur içinde sukunet içinde güvenlik içinde oy kullanma işlemleri başladı. Özellikle biliyorsunuz Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde bazı yerlere helikopterlerle intikal ettik, o görevlerde tamamlandı. Şuanda Türkiye'nin her noktasında demokrasinin huzurun güvenin ve bunlarla birlikte gerçekleşecek bir tercihin oluşması sağlanmış durumdadır. Bu büyük bir adımdır. Milletimiz ülkemiz için. Bu büyük adımda nasıl karar vereceği konusunda en azından milletimiz en güzel şekilde verecektir" ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

"Milletimiz her zaman feraset sahibidir" diyen Soylu, "Arifdir ve büyük adımda nasıl karar vereceği konusunda en azından kampanya süresinden beri herkes kendi değerlendirmeleri ortaya koymuş milletimizde kararını en güzel şekilde verecektir. İnşallah hep birlikte bu gece bu kararı gördükten sonra yarın daha huzurlu, daha büyük ve mutlu adımlar atacağız. Çok olgun bir kampanya geçti, milletimize teşekkür ediyoruz. Bu sabah aldığımız son değerlendirmeler neticesinde Türkiye'de son yılların en huzurlu seçimlerinden birisi geçiyor. Milletimize ve siyasi partilere teşekkür ediyoruz. Herkes olgunluk içerisinde bu kampanyayı geçirdi. İnşallah güzel bir netice olacaktır. Bir adım da böyle atılacaktır. Hayırlı olur inşallah" şeklinde konuştu.

(Bekir Koca - Ozan Köse / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Karadeniz Yalıncak Trabzon Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title