Haberler

Son Yaz canlı izle! Fox TV Son Yaz 7. yeni bölüm canlı izle! Son Yaz yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Fox TV'nin yeni dizisi bugün ekranlara geliyor. Son Yaz 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırılıyor. Peki, Son Yaz 6. bölümde neler olacak? Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz 7. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Son Yaz canlı izle! Son Yaz yeni bölüm canlı izleme linki! Fox TV Son Yaz canlı izle!

Son Yaz dizisinin ve konusu, dizisinin ilk bölümüyle beraber izleyenlerin dikkatini çekiyor. Bu akşam FOX TV'de 6. bölümüyle ekranlara gelecek Son Yaz dizisini canlı izlemek için yazımızdaki linkten yararlanabilirsiniz. Son yaz 6. yeni bölümde neler olacak? Son Yaz son bölümde neler oldu? Son Yaz 5. son bölüm full izle!

SON YAZ CANLI İZLE!

SON YAZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Latif'i öldürmek için sıkıştırılan Akgün, elini kana bulamamak için bir çıkış yolu ararken, Soner Akgün'ü Yağmur üzerinden tehdit eder. Selim ise her yerde kaçak tanığı Latif'i aramaktadır. Akgün bu çıkışsızlık içinde bir yol bulmalıdır...İçinde bulunduğu baskı haline daha fazla dayanamayan Akgün, kendisine daha önce annesi hakkında yalan söylemiş olan Selim'e patlar. Aralarında geçen tartışmada öğrendikleri Akgün'ü hiçtahmin etmediği bir yerden yakalar.Öte yandan Canan ve Selim yaşadıkları ayrılık acısına rağmen dik durmaya çalışsalar da iki taraf da yıkılmıştır. Canan'ın Selim'e kaçak tanığı Latif'le ilgili yardım etmesi acaba aralarını düzeltebilecek midir?

SON YAZ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Son Yaz 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragmanın bugün yayınlanacak olan bölümden sonra yayınlanması bekleniyor.

Son Yaz canlı izle! Fox TV Son Yaz 7. yeni bölüm canlı izle! Son Yaz yeni bölümde neler olacak?

SON YAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Canan, Akgün'ün gerçek kimliğini öğrenmiştir ve Selim'e çok kızgındır. Selim ve Akgün'ün gitmesini talep eden Canan, onlar gidene kadar çocuklarla beraber Emel'lere yerleşir. Selim, bir yandan Canan'ın boşanmak için tekrar harekete geçmesi, diğer yandan yaptığı operasyonun başarısız olması yüzünden çok gergindir. Selim başarısız operasyonu tersine çevirmek için baskın yaptığı uyuşturucunun peşine düşer, Akgün'ün de yardımını ister.Akgün ise Soner'in sıkıştırmasıyla Latif'in yerini öğrenmek ve Selim'in olanları ortaya çıkarmasını engellemek zorundadır. Yağmur, Akgün'ün kendisini öpmeye kalkmasını aklından çıkarmaya çalışırken aynı zamanda Akgün'den uzak durmaya çalışır.Ama Altay'ın annesinin kararından sonra kötü etkilenip ortadan kaybolması onu, yeniden Akgün'le yan yana getirir.

SON YAZ OYUNCULARI KİMLER?

Alperen Duymaz - Akgün

Ali Atay - Selim

Funda Eryiğit - Canan

Hafsanur Sancaktutan - Yağmur

Emre Karayel - Fatih

Sinan Tuzcu - Metin

Şebnem Dönmez - Serap

Arif Pişkin - Selçuk

Halil Babür - Soner

Sezer Koç - Emel

Yasemin Yazıcı - Naz

Erdem Şanlı - Kaan

Sarp İkiler - Arda

Nedim Ata Arman - Altay

Yunus Narin - Eray

Cengiz Okuyucu - Ahmet

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Altay Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title