Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 2 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 63 kişi vefat etti, 1442 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizde koronavirüs vaka sayıları düne göre arttı. 2 Ekim'de açıklanan verilere göre; vaka sayısı 1442 artarak 321 bin 512'ye yükseldi. 63 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 8 bin 325'e çıktı. Bakan Koca ise, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ağır hasta sayısında ve zatürre oranında düşüş devam ediyor" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 2 Ekim'de açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 1442 yeni vaka tespit edildi, vefat sayısı ise 63 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8 bin 325'e, toplam vaka sayısı ise 321 bin 512'ye yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 1455 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1455 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 282 bin 657'ye yükseldi. Toplam test sayısı 10 milyon 608 bin 664, ağır hasta sayısı 1455, hastalarda zatürre oranı yüzde 6.4 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 2 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 63 kişi vefat etti, 1442 yeni vaka tespit edildi

"AĞIR HASTA SAYISI VE ZATÜRRE ORANINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR"

Bakan Koca ise, koronavirüs verilerine ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ağır hasta sayısında ve zatürre oranında düşüş devam ediyor. Bugün toplam ağır hasta sayımız 1.455. Bugün iyileşen hasta sayımız yeni hasta sayımızdan fazla. Tedbirlere birlikte uyarak bu gerilemeyi sağladık. Birlikten kuvvet doğar. Birlik olalım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

1313:

insanlar artık güvenmiyor ki. . Açıklanan rakamlara tepkim bile yok. Açıklamasanız da olur.

58
14
yanıtYanıtla
.:

inandık):):

34
13
yanıtYanıtla
mehmet:

sıkı önlemler alınsın dahada düşer

29
12
yanıtYanıtla
ERKAN:

SAYIN BAKANIM ŞİMDİ POZİTİF OLUPTA VAKAYA YAZMADIKLARINIZ KAÇ KİŞİ ARTIK ONLARI DA ÖĞRENSEK. ARTIK BU TABLONUN PEK İNANDIRICILIĞI KALMADI PAYLAŞIYORSUNUZ AMA KENDİNİZ İTİRAF ETTİNİZ HERKESİ YAZMIYORUZ DİYE. ONLARI YAZAMADIĞINIZA GÖRE 5 BİNİ FİLAN BULUYOR BU VAKA SAYILARI. AYRICA ÖLENLERİ NEYE GÖRE YAZIYORSUNUZ ARTIK BUNUDA MERAK EDER OLDUK. POZİTİF OLUPTA BELİRTİ GÖSTERMEDEN ÖLEN KORONALILARDA DAHİL DEĞİL BU TABLOYA

16
23
yanıtYanıtla
vatandaş:

hastanelere yatış sayısı evlerdeki tecritli hasta sayısı değil

17
1
yanıtYanıtla
ASLI HEMŞİRE:

Gerçek rakamlar mı, yoksa ülkenin çıkarlarına rakamlar mı?Sadece bizim hastaneye günlük 1200 vaka geliyor

5
0
yanıtYanıtla
FİLOZOF:

Kimse umursamıyor artık açıklamaları İngiltere Neden tekrar Yüksek riskli ülke arasına aldı TÜRKİYE yi onu anlat bence Milleti tamamen uyutuyorsunuz

5
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Millet duyduğuna inanıyor. Araştırmıyor. Hazıra konmayı çok seviyoruz ve kulaktan öğreniyoruz, çabuk gaza geliyoruz ya. ! Siyasi nutukları da gerçek zanneden büyük bir kalabalığa sahibiz ya. ! Asıl sorun bu. KANDIRIYORLAR. . ! Haklısın. Elin adamı öyle yapmıyor. Sen ne dersen de, o tekrar tekrar araştırıyor. Emin olmadıkça da HAKLISIN da demiyor. ! Ben aleyhimize verilmiş bir karar olsa da Ingiltere''nin haklı olduğunu düşünüyorum. Onları kandıramadık yani. !

yanıt1
yanıt0
Gözlem:

Sayıların, gerçek, büyük veya küçük olmasının da bir anlamı yok. ! Eksik söyleniyor da olabilir. Elinizdeki veriler ile önce bir model üretirsiniz, tıpkı haritalar gibi 1/20. 000 ölçekli harita olur mu. ? Olur. Doğru yönü gösterir mi. ? Evet Yolunuz bulur musunuz. ? EvetOlayı ve dengeleri keşfetmeniz için ilk yapmanız gereken bu. ! 5 gün önce haberlerde '' kritik eşik aşıldı ''denildiğinde, ben 2. zirve aşıldı sayılar hızla azalacak demiştim. ! İstatistik ve Matematik. ! Hiç yanıltmıyor.

2
2
yanıtYanıtla
Gizlem:

Elimizdeki sayılar dğru olursa model de doğru olur harita da. Yanlış verilerle bir adım ilerleyemezsiniz. Matematik yanlış verilerle çalışmaz.

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title