Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 5 Mart günü koronavirüs nedeniyle 62 kişi vefat etti, 11 bin 302 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizdeki koronavirüs vaka sayıları düne göre azaldı. 5 Mart tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 698'i semptomatik olmak üzere 11 bin 302 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam vaka sayısı 2 milyon 757 bin 460'a yükseldi. Vefat sayısı 62 kişi oldu. Öte yandan normalleştiğimiz günden beri vakalar 11 bin civarında seyrediyor.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 5 Mart'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 698'i semptomatik olmak üzere toplam 11 bin 302 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 62 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 28 bin 901'e, toplam vaka sayısı ise 2 milyon 757 bin 460'a yükseldi.

Son Dakika: Türkiye'de 5 Mart günü koronavirüs nedeniyle 62 kişi vefat etti, 11 bin 302 yeni vaka tespit edildi

BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI 8 BİNE YAKLAŞTI

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 7 bin 711 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 2 milyon 608 bin 848'e yükseldi. Toplam test sayısı 33 milyon 854 bin 960'a yükselirken, ağır hasta sayısı bin 232 olarak kayıtlara geçti. Öte yandan hastalarda zatürre oranı da yüzde 3,6 oldu.

VAKA SAYISI 11 BİNİN ALTINA DÜŞMÜYOR

Dün ülkemizde koronavirüs nedeniyle 68 kişi hayatını kaybederken, 685'i semptomatik olmak üzere 11 bin 322 yeni vaka tespit edilmişti. Öte yandan normalleştiğimiz 2 Mart'tan bu yana vakalar 11 bin civarında seyrediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

serkan bayındır:

hiç bir zaman önlem alınmadı ki düzelsin

25
5
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Bazı yasaklar kaldırıldı tamam da maskeyi takmayın denilmedi . Ben buradan sızlanarak söylüyorum . Haftaya Mersin de kızaracak . Ben şehir içinde bir çok mahalleyi işim icabı dolaşan kişiyim . Millet bu kadar lâkayıt olamaz . İnsanlarda maske yok maske . . . Sayın valim denetimleri biraz daha sıkın lütfen .

7
7
yanıtYanıtla
cin:

hade sanane , Dayimisin sen millete akilmi veriyorsun sen?

yanıt1
yanıt4
Düşecek mi sandınız:

Düşmez. Bunun sorumlusu hükümettir.Tam kapanma yapmadığı sürece, okullar açık kaldığı sürece ölen ölür, kalan sağlar bizimdir diyecekler. Ası falan da hikaye

5
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Önümüzdeki günlerde bu verilerde büyük değişiklikler beklemeyin. Küçük artışlar olabileceği gibi, küçük düşüşler de olabilir. Minimum veriler ile maksimum veriler arasındaki farklar çok az. Esneklik göstermiyorlar, istikrarlı giden rakamlar bunlar. Neler fazla değişmez. ? Günlük vaka sayısı, Günlük hasta sayısı, Ağır hasta sayısı. En çok değişecek olan sayı: Aktif hasta sayısı olabilir. Aşı olduktan sonra hasta olan kaç kişi var. ? Sayın bakan bu soruya cevap vermemişti. Açıklanırsa iyi olur.

3
2
yanıtYanıtla
Edm:

Serbest diyenler okusun haberi. Kafasi calismayanlar para kazanim diye serbest kalip hasta olucak.

3
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Günlerdir aynı rakam 11 bin. Bence 20 binin üzerinde vaka var günlük. Karadeniz bölgesinde günlük 10 bine yakın var. Nasıl oluyorda hergün 11 bin?

4
0
yanıtYanıtla
Asil Tespitçioğlu:

Günlük vaka sayısı 7bin''lerde iken ölüm sayısı 60-70 lerde iken nasıl oluyor vaka sayısı neredeyse 2 katına çıkmışken ölen sayısı değişmiyor. Çok süper başarılı bir tedavi ya da ilaç mı bulduk da haberimiz yok?

1
1
yanıtYanıtla
vtndş:

Hem normalleşme adımları atacaksınız hem de vakaların azalmasını bekleyeceksiniz. Daha çok beklersiniz. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Hayat:

Okadar cahil varki maske takmıyor kendini cesaretli zannediyor yasak zamanı İstanbul sirinevelrde Cay ocakları açık içerde herkes iç içe oranın polisleri de sözde görevini yapıyor devlet kural koyuyor ama kolluk kuvvetleri uygulamıyor izlesinler kameraları mobeseleri

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title