Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 3 Ağustos günü koronavirüs kaynaklı 19 can kaybı, 995 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye'de koronavirüs ölüm ve vaka sayıları düne göre arttı. 3 Ağustos tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 19 kişi hayatını kaybetti ve toplam vefat sayısı 5 bin 747'ye yükseldi. 995 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 233 bin 851'e yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabından paylaştı. 3 Ağustos'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 41 bin 301 test yapıldı ve 995 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 19 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 5 bin 747'ye, toplam vaka sayısı ise 233 bin 851'e yükseldi.

İYİLEŞEN HASTA SAYISI 217 BİNİ AŞTI

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1003 hastanın daha taburcu olmasıyla, toplam iyileşen hasta sayısı 217 bin 497'e yükseldi. Toplam test sayısı 4 milyon 927 bin 217, ağır hasta sayısı 5820, hastalarda zatürre oranı yüzde 8,4 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 3 Ağustos günü koronavirüs kaynaklı 19 can kaybı, 995 yeni vaka tespit edildi

"TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından endişe duyuyoruz. Tedbirde güç birliğine ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Türkiye'de 3 Ağustos günü koronavirüs kaynaklı 19 can kaybı, 995 yeni vaka tespit edildi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (50)

duran tekerlek:

bu verilere inanmak istiyorum ama ne yazık ki inanamıyorum

10
1
yanıtYanıtla
kalkan:

Turizmcilere para kazandırmak için serbest bırakırsanız sonuç bu Allah ıslah etsin Verilen cabalar emekler her şey gitti

7
2
yanıtYanıtla
PLATON:

Sayin bakanim bakanlik yapip yasak ve sinirlama getireceksiniz. Bizde biliyoruz bunlar azaltilmis sayilar eylul ekimde sisireceksiniz ve 2.ci dalga geldi diyeceksiniz. Basin sozculugunu bir kenara birakip yasak ve kisitlamalari tekrar getirmelisiniz.

8
0
yanıtYanıtla
REeissssss:

Sayın Bakanım: İnsanlarımızın hayvandan farkları kalmamış artık. kimse takmıyor. Emeğimize yazık. Çok ama çok sıkı tedbır ve yaptırm lazım.

5
2
yanıtYanıtla
akıl çok:

Böyle yaşamaya devam! Zaten herkes elinden geldiğince temkinli millet daha ne yapacak ki gittiği yere kadar. Hastalık yapıştı vatandaş önlemlerini alıyor kimsede hokus pokus yapamaz yavaş yavaş kaybolacak yapılacak hiç bir şey yok.

3
4
yanıtYanıtla
aliii:

elinden geldiğince mi . sen nerede yaşıyorsun

yanıt1
yanıt0
Mine:

Size saygım var sayın bakanım ama verdiğiniz verilere inanmıyorum. Herhalde bir veya iki hastane sonuçlarını paylaşıyorsunuz.

6
0
yanıtYanıtla
YOLDAN GEÇEN:

ÇÖZÜM SOSYAL MESAFE İSE KAPANSIN HERKES EVİNE VİRÜS BİTENE KADAR TEMEL GIDALAR VE İHTİYAÇLARINI KARŞILASIN 2 İSE 2 - 3 İSE 3 HAFTA HERGÜN MAHKUMLUK YAŞAMAKTANSA KULUÇKA DÖNEMİ CARTI CURTU BİR SEFERDE DÜNYA GENELİ İZOLE OLALIM. NE SERDEN GEÇİLİYOR NE YARDAN. AMA OLMAZ TABİİ Kİ HAYAT MI DURSUN ŞU MU OLSUN VS. . BİRAZDA KEYFİMİZDEN, BOĞAZIMIZDAN MAHRUM KALALIM AMA BİTİRELİM.

4
2
yanıtYanıtla
cemil:

bu gün avrupa da en kötü ülke durumundayız, evet sağlık bakanımız, elinden geleni yapıyor, ama milletimiz çok cahilce davranıyor, her şeyi devletten beklemeyelim, italya, ispanya, almanya , fransa, ingiltere şu an bizden iyi durumdalar, insan artık kendini gizliyor, devlete yardımcı olalım, bu belayı ülkemizden def edelim, tatili bırakın , bıraz kurallara uyalım, lütfen, çocuklarımız için , geleceğimiz için, ülkemiz için, biraz fedakarlık yapalım

5
0
yanıtYanıtla
sağlıkçı:

süreç iyi yönetilemiyor, bakıyorlar ki vaka sayısı 1000e yanaştı, bini geçtik denilmesin diye test yapmıyorlar, önemli olan günlük vaka sayısının test sayısına oranıdır, entübe hasta sayısı neden açıklanmıyor, ağır hastadan kastınız ne hangi hastaları ağır hasta grubuna dahil ediyorsunuz. . . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title