Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 27 Ocak günü koronavirüs nedeniyle 132 kişi vefat etti, 7 bin 489 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizdeki koronavirüs vaka sayıları düne göre arttı. 27 Ocak tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 675'i semptomatik olmak üzere 7 bin 489 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam vaka sayısı 2 milyon 449 bin 839'a yükseldi. Vefat sayısı 132 artarak 25 bin 476'ya çıktı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 27 Ocak'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 675'i semptomatik olmak üzere toplam 7 bin 489 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 132 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 25 bin 476'ya, toplam vaka sayısı ise 2 milyon 449 bin 839'a yükseldi.

Son Dakika: Türkiye'de 27 Ocak günü koronavirüs nedeniyle 132 kişi vefat etti, 7 bin 489 yeni vaka tespit edildi

BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI 8 BİNİ GEÇTİ

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 8 bin 803 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 2 milyon 331 bin 314'e yükseldi. Toplam test sayısı 29 milyon 7 bin 915'e, ağır hasta sayısı ise bin 765'e düştü. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 4,7 oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (26)

Alpay.dr:

CİDDİ BİR RAHATSIZLIGINIZ YOKSA SAKIN TEST OLMAYIN BU TEST SAYISI ARTTIKÇA BU CORONA HİÇ BİTMEZ. Zaten test kitlerinin yüzde 92 hatalı yanlış sonuc verdigini saglık örgütü bile kabül etti. boşuna kendinizi tehlike atmayın verilen ilaçlarla dahada hasta olursunuz sonra.

9
11
yanıtYanıtla
KARLI DAĞ:

Uludağ'' da eğlenenlere sorun. Coronadan ölmüş bir kişinin cenazesine sadece birinci derece yakınları katılması gerekerken, o cenaze törenine katılan binlerce kişiye sorun.

10
1
yanıtYanıtla
Cemşit:

ayasofya şovu ve parti mitingleri de dahil mi hocam. peki, daha pandemi bitmemişken ve yayılıyorken, rakamlarla oynanarak özel okul sahipleri ve otel sahipleri için yapılan gevşemeler de dahil mi?

yanıt4
yanıt0
kaan:

eee hafta sonu sitelerin spor salonları cafeleri bahçeleri dolu sokakta % 30 maskeyi cikarip sigara icen dumanı etrafa yayan egoist kuralsızlar bulaş destekcileri beyinler gegismedikce zor zor zor 80 milyon bu magandalar yuzunden evde hapis oluyor....

5
2
yanıtYanıtla
ff:

ası ya ne oldu . gunluk 1. 5 mılyon du . ???

5
1
yanıtYanıtla
Cego:

Bakanim otobus duraklarini kapatin,isyerlerine ucarak gidelim,tek cozum bu

4
2
yanıtYanıtla
Cemşit:

132 ailenin ocağına daha kıran girdi. Hem de artık bu illetin ilacı olduğu halde. AŞILAR NEREDE? Madem aşı yok, o zaman önlemler arttırılsın. İnsanlar şifası olmasına rağmen üçüncü dünya ülkeleri gibi bu virüsten dolayı ölmesinler.

4
2
yanıtYanıtla
kim:

aslında Aşıları sadece coronaya yakalananları aşılamalılar sağlam insanlar aşılanmamalı ?

2
2
yanıtYanıtla
Ebru:

Bilmeceler çok güzel ??

4
0
yanıtYanıtla
İzzet:

Otel sahipleri kimler acaba

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title