Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 21 Kasım günü koronavirüs nedeniyle 135 kişi vefat etti, 5532 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizdeki koronavirüs salgınında bugün en yüksek günlük hasta sayısı görüldü. 21 Kasım günü hasta sayısı 5532 olarak açıklandı. Böylece toplam hasta sayısı 440 bin 805'e ulaştı. 135 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 12 bin 219'a çıktı. Günlük hasta sayısı, 11 Nisan'da görülen 5138 vakayı geçerek rekor kırdı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 21 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 5532 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 135 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bin 219, toplam hasta sayısı ise 440 bin 805'e yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 3233 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 3233 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 370 bin 825'e yükseldi. Toplam test sayısı 17 milyon 90 bin 101, ağır hasta sayısı ise 4121 yükseldi. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 3,8 oldu.

GÜNLÜK HASTA SAYISI REKOR KIRDI

Türkiye'de bugün, koronavirüsünün ilk görüldüğü 11 Mart'tan bu yana en fazla hasta sayısının görüldüğü gün olarak kayıtlara geçti. Daha önce en yüksek hasta sayısı 11 Nisan'da 5138 olup rekor kırmıştı.

Son Dakika: Türkiye'de 21 Kasım günü koronavirüs nedeniyle 135 kişi vefat etti, 5532 yeni vaka tespit edildi

BAKAN KOCA AĞIR HASTA SAYISINA DİKKAT ÇEKTİ

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün tespit edilen 5.532 yeni hasta var. Ağır hasta sayımız da kayıplarımız da can yakıyor. Kayıplarımızı azaltacak olan kurallara ve tedbirlere canla başla uymaktır. Mücadelenin gücü birlik olmak. Güç verin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

Efedayı:

Çocuk oyuncağı gibi kısıtlamalarla sonuç çok normal .

1
0
yanıtYanıtla
Cem:

Hasta sayıları salgının ilk basından beri şeffaf veriseydi belki biraz daha iyi olurdu durum. Üstüne bu güvensizlik yetmezmis gibi yapılan açıklamalar insanı çığrından cıkaracak cinsten. Tarım ve orman bakanlığı aşı uretiyoruz açıklamasına mı kızalım. Yoksa Malesef grip aşısını üretemeyen biz corona yı üretiyoruz. Koskoca sahadaki firmalar daha bir iki tane üretmeyi başardı ve alt yapıyı çözmeye uğraşırken biz 14 aşı üretiyoruz ve bütün dünyaya dağıtacakmışız. Aklımızla artık alay etmeyin

1
0
yanıtYanıtla
Tarik:

Tarihte bir cok kavim yok edilmis...simdiki zamanda olmucagi garantimi...hersey olabilir.

0
0
yanıtYanıtla
atarabası osman:

abi millet yazın açız diye barıyodu, şimdi de ölüyoz diye barıyo abi, aslında ikiside aynı şey, bi şey farkettim abi insanlar maske takmayı öğrenmişler abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title