Haberler

Son Dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Yunanistan'a tatbikat tepkisi: İyi komşuluk ve denizcilik kurallarıyla bağdaşmaz

Güncelleme:

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Oruç Reis araştırma gemisinin faaliyet alanında tatbikat icra edeceğini açıklayan Yunanistan'a tepki gösterdi. Bakan Akar, "Yunanistan'ın bu kararı iyi komşuluk ve denizcilik kurallarıyla bağdaşmaz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Oruç Reis araştırma gemisinin faaliyet alanı ile kısmen örtüşen bir bölgede tatbikat icra edeceğini açıklayan Yunanistan'a tepki gösterdi. Bakan Akar, Yunanistan'ın söz konusu hamlesini, iyi komşuluk ilişkileri ve denizcilik kurallarıyla bağdaşmayan, seyir emniyetini tehlikeye atan ve gerginliği artıran bir faaliyet olarak değerlendirdi.

"FAALİYETLERİMİZDE HAKLIYIZ"

Deniz Kuvvetlerinin Ege, Akdeniz ve Karadeniz'de faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürdüğünü dile getiren Bakan Akar, "Ülkemizin, asil milletimizin hak, alaka ve menfaatlerini korumakta azimli ve kararlı ayrıca buna da muktedir bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. Faaliyetlerimizde haklıyız. Onun için de kararlı ve azimliyiz. Bize verilen görevi bugüne kadar en iyi şekilde yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Denizcilik Yunanistan Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (50)

aksaray:

yunan istana savaş açsak iyi olurda bu kezde chp liler üzülür.

26
23
yanıtYanıtla
yagmur:

bu kadar cahil ve boş bir insan olmak için özel bir çaba sarfettiniz mi yoksa Allah vergisi mi?

yanıt10
yanıt1
A. Hastası:

Boş laf palavra sıkmayıp 1923 de yedi düvele meydan okuyup yunanı denize döken bu ülkenin modern bir şekilde tekrar kurulmasını sağlayan unutulmamalıdır ki o CHP nin kurucusudur.

yanıt5
yanıt0
Can:

Beyin sahibi oyle yorum yap

yanıt0
yanıt0
yanlış bişey var:

ya haberde bir yanlışlık var yada biz yanlış bılıyoruz şimdi düşünüyorum oruç reis gemimiz bizim denizsularımız içerisinde arama faliyeti yürütmiyor mu eğer doğruysa yanılmıyorsak peki ozaman yunanıstan bizim karasuları sınırları içinde mi tatbikat yapıyor eğer doğruysa neden izin veriyoruz ha eğer onlar kendi sınırlarında bizim gemimize çok yakın tatbikat yapıyorsa bırakın yapsınlar bizim gemimize sapanla taş bile atsalar biz haklıyız vurun gitsin

28
4
yanıtYanıtla
,.-.,:

adalarda bizim izmire muglaya aydina bagli degilmiydi alakasizlik ve gevseklikten cesaret alan adamlar degil karasularimiza kiyilarimiza cikmislar askeri kislalarini yerel yönetimlerini kurmuslar bakanlari teftise geliyorlar gecmiste bir kayaligini dahi vermeyen türkiye simdilerde bir cok seye gec kaldi adeta taviz verdi caydiriciligini kaybetti yinede bizi bir oyunun icine cekmeye calisiyorlar dis gücler yunanla kapismamizi istiyorlar cünki ülkemizin üzerinde bir planlari var

yanıt3
yanıt1
Cüneyt:

Kendi sahalarinda bizim gemimize en yakinnyerde tatbikat yapacaklar.ya Allah korusun gemimizi vurup yanlislikla vurduk derlerse.demekki plan bu

yanıt2
yanıt0
Azrail:

Akar babadir Ama türk lerin babasi degil

8
15
yanıtYanıtla
arap babası, şam babası:

babalara hakaret etmiş oluyoruz ama lafın gelişi baba; aziz peder!

yanıt1
yanıt0
KIBRIS GAZISI:

partilerden bagimsiz gerceklere odaklanalim, yunanistan yine gecmiste oldugu gibi ülkemizi bölüp parcalamak isteyen güclerin masasi, milletimize defalarca tuzak kurup basarisiz olanlar simdilerde bizi akdenizde bir oyunun icine cekerek ülkemizIn bir bölümüne cökmek ve askerlerini ülkemize yerlestirmeyi amacliyorlar asil amac ortadoguyu kontrol etmek bu yüzden bizim yunanla kapismamizi istiyorlar böyle bir durumda gereceksiniz ilk mermide bir cok ülke üzerimize cullanacak oyuna gelmeyelim.

3
19
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title