Haberler

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Güncelleme:

Maltepe'de sokakta oturan bir kişi, yoldan geçen iki kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Maltepe'de sokakta oturan bir kişi, yoldan geçen iki kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Kavgaya karışanlardan bir kişinin açtığı ateş sonucu bir kişi yaralandı.

Olay saat 03.00 sıralarında Fındıklı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre caddedeki evinin önünde oturan Veysi T. henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan geçen iki kişi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan iki kişiden biri belinden çıkardığı silahla Veysi T.'ye iki el ateş etti. Veysi T. vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanırken, saldırganlar binanın giriş kapısının camlarını kırdıktan sonra beyaz bir otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

YARALI TEDAVİ ALTINDA

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Veysi T.'yi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri yerdeki boş mermi kovanlarını incelemek üzere muhafaza altına aldı.

İKİ EL SİLAH SESİ DUYDUM

Silah seslerine uyanan mahalle sakini Mustafa Yılmaz olayla ilgili, "Uyuyordum, silah seslerine uyandım. Biraz da bağırmalar falan vardı, ondan sonra yerde birinin ayağından vurulduğunu gördüm. Sonra beyaz bir araç kaçtı. Binanın camları kırılmıştı, iki el silah sesi duydum" şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------------

-Olayın yaşandığı cadde

-Polis ekiplerinin çalışmaları

-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları

-Yerdeki boş mermi kovanları

-Kırılan kapı camı

-Görgü tanığı ile röportaj

-Genel ve detay görüntüler

24.09.2020 - 05.29 Haber Kodu : 200924009

===========================

4- BALKONDAN DÜŞEN YAŞLI ADAMA DEMİR KORKULUKLAR SAPLANDI

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU - İSTANBUL/DHA

Avcılar'da sabah saatlerinde 4 katlı bir binanın ikinci katında yalnız yaşadığı öğrenilen yaşlı bir adam henüz bilinmeyen bir nedenle balkondan düştü. Demir korkulukların vücudunun çeşitli yerlerine saplandığı yaşlı adam itfaiye ekiplerinin demir korkuluğu kesmesinin ardından adam hastaneye kaldırıldı. Yaşlı adamın vücuduna saplanan demirin hastanede operasyon ile çıkarılacağı öğrenildi.

Olay Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde sabah saat 06.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Filiz Sokakta bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katında oturan ve ismi öğrenilemeyen yaşlı adam henüz bilinmeyen bir nedenle oturduğu dairenin balkonundan aşağı düştü. Aşağı düşen yaşlı adama binaya ait demir korkuluklar saplandı. Bina sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın vücuduna saplanan demir korkulukları demir kesme makası ile kesti. Bu sırada polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri de yaralı adama müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yaşlı adam vücuduna saplanan demir ile hastaneye kaldırıldı. Durumunun ciddi olduğu öğrenilen yaşlı adamın vücuduna saplanan demirin hastanede operasyon ile çıkarılacağı öğrenildi. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili çevredeki vatandaşlardan bilgi aldığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EŞİNİ KAYBETTİKTEN SONRA SARSINTI GEÇİRDİ

Olayın yaşandığı binanın hemen karşısında oturan Beyler Mutlu isimli bir kişi de, "Biz torununun sesine uyandık. Bu kendimi atacağım diyordu, çıktık balkona kendini atmış. Kendisi yaşlıydı, 84 yaşlarında. Herhangi bir hastalığı yoktu. Eşini kaybettikten sonra biraz sarsıntı geçirdi, ondan olmuş olabilir. Evde tek yaşıyordu ama herhalde yanında gelini ile oğlu vardı bilmiyorum" dedi.

- Okur
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fındıklı Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title