Haberler

Son Dakika! Koronavirüs tedavisi gören Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç hayatını kaybetti

Güncelleme:

Son dakika! Koronavirüs tedavisi gören ve durumunun ağırlaşması sonrası yoğun bakıma kaldırılan Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç hayatını kaybetti.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, durumunun ağırlaşmasının ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Salgın hastalığa yenik düşen Kekeç bugün hayatını kaybetti.

"ASLAN GİBİ, BİLEĞİYLE SAVAŞTI"

Ahmet Kekeç'in vefatını oğlu Mehmet Hakan Kekeç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kekeç, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslan gibi, bileğiyle savaştı. Babam, Ahmet Kekeç'i kaybettik. Yağmurdan sonra görüşürüz, babam" dedi.

Son Dakika! Koronavirüs tedavisi gören Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç hayatını kaybetti

"RABBİM CENNETİ İLE MÜŞERREF KILSIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Kars ve Karaman ilk kongrelerine canlı yayın ile bağlanıp değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Değerli kardeşim Ahmet Kekeç bugün rahmeti rahmana kavuştu. Rabbim cenneti ile müşerref kılsın. Ailesi ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

"ESERLERİNE, EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile başsağlığı dileğinde bulundu. Altun, "Ahmet Kekeç'i kaybettik. Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. En zor zamanlarda dimdik durdu. Ülkesinin, milletinin hayrı için çalıştı. Geride çok güzel eserler bıraktı. Eserlerine, emanetine sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Koronavirüs tedavisi gören Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç hayatını kaybetti

"GÜZEL BİR İNSANI KAYBETTİK"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise yaptığı açıklamada, "Ahmet Kekeç ağabeyin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Güzel bir insanı kaybettik.Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mevla mekanını cennet eylesin" dedi.

Son Dakika! Koronavirüs tedavisi gören Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Ahmet Kekeç Star Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500

Yorumlar (13)

SEYİT TİRYAKİ:

ALLAH`IM RAHMET EYLESİN. BASINIMIZIN BU ZOR GÜNLERDE DİK DURMASINI BİLEN İYİ BİR İNSANINI KAYBETTİK

1
3
yanıtYanıtla
dramalı:

Ahmet kardeşimize Mevlam rahmet etsin bu ahır zamanda riyakarların çok olduğu dönemde herzaman bizlere güçlünün haklı deyil haklının güçlü olduğunu ve derin yapıdan hiç bir zaman korkmadı siyasive milli iradenin yanında oldu rabbim yakınlarına sabır versin inşallah

1
3
yanıtYanıtla
Halil:

Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
kemal:

ALLAH rahmet eylesin güzel insandı. .

0
0
yanıtYanıtla
Rabia:

Yok

0
0
yanıtYanıtla
Rabia:

Çeşme korona bitse

0
0
yanıtYanıtla
Rabia:

İyi

0
0
yanıtYanıtla
Dobrovski:

Uleee aslana bakin hele..

0
0
yanıtYanıtla
Dobrovski:

Eeee taaamda bize ne..

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa KEŞAP:

Cenab-ı Allah rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun, İnşallah. . . !

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title