Haberler

Son Dakika: İstanbul'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul'un yeşillik alanlarından olan Kayışdağı'nda bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Yangın, saat 16.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Maltepe Büyükbakkakköy Mahallesi Ferhatpaşa Yolu Caddesi'nde başladı.

KONTROL ALTINA ALINDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ayrıca orman itfaiyeleri de yangına müdahale etmek için geldi. İtfaiye ekipleri müdahalede yetersiz kalınca olay yerine yangın helikopteri çağrıldı. Ekiplerin havadan ve yerden müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Son Dakika: İstanbul'da orman yangını çıktı, itfaiye müdahale ediyor

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği ise yangınla ilgili şu açıklamayı yaptı: "İstanbul Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nin (GAMER) alınan bilgilere göre; Maltepe ilçemize bağlı Kayışdağı orman bölgesinde saat 16:35'de henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana gelmiştir. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri saat 16:48 sıralarında havadan ve karadan yangın söndürme çalışmasına başlanmıştır. Yaklaşık 1 hektarlık alanda etkili olan angına, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 1, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne 1 helikopter olmak üzere 2 adet helikopter, 50 personel ile 10 adet Orman İtfaiyesi ve Büyükşehir itfaiye ekipleri müdahale etmiştir. Yangın saat 17:30'de kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir."

Son Dakika: İstanbul'da orman yangını çıktı, itfaiye müdahale ediyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Akıllı vatandaş:

İnşaat planı verilmiştir bile mimara :D

10
0
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Mangal yakmak ole orda burda, çok çirkin 3. Sınıf insan görüntüsü oluşturuyo. Bi sürü ızgaracı var gidin tıkının. Onlarda parq kazanması lazım. Ucuzcu mangalcılar sizi. 3. Sınıf mağara insanları.

6
4
yanıtYanıtla
ANTİ GSLİ:

SEN NE ANLARSIN MANGALDAN.

yanıt1
yanıt2
laz müteahit:

Kayışdağı evleri inşaat iken siparişlerimiz yüzde yirmi daha ucuzdur. Lütfen siparişleriniz için geç kalmayın. Gelecek yangınlarda görüşmek üzere.

7
1
yanıtYanıtla
????????????????:

İstanbul da orman mı kalmış ? vay be hayret ettim her yere fidan diker bina dikilen bir şehirde şaşırdım haberi okuyunca ! sakın yanlışlık olmasın beton bina ormanı ile ağaç ormanı birbirine karıştırmasınlar?

6
1
yanıtYanıtla
Boyabay ayısı:

Yakanı yakın

7
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Yeni villalara evlere baslarlar 2 gun sonra

4
0
yanıtYanıtla
BRS=16:

ORMANA PİKNİK YAPMAYA GİDİLİR YERLER İÇERLER ARABALARINA ÇÖPLERİ ALIP İLERDE ÇÖP TENEKELERİNE ATMAZLAR ORMANIN İÇİNDE PİKNİK YAPTIKLARI YERİ TEMİZLEMEZLER BİRDE SEMTLERİNE GELİNCE HAVA ATARLAR PİKNİK YAPTIK DİYE HAYVAN BİLE PİSLİĞİNİ GÖMER KAPAR .

4
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Istanbul un yuz olcumunun % ? Yesil alan.. Kalan yesil alanlari korumak ve cogaltmak icin olusturulmus standartlar var mi, varsa uygulanmadiginda hangi standartlar devreye giriyor ( veya girmiyor ) ? Neden ben bunu devletden once goruyorum ?

3
0
yanıtYanıtla
AAAAAAA:

YAŞASIN BETON!!!!!!!

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title