Haberler

Son dakika haberleri... Vali Çağatay'dan asker ve öğretmen ziyareti

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Bitlis Valisi Oktay Çağatay, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey ve Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu ile Kolludere Jandarma Karakol Komutanlığı ve Kolludere İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey ve Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu ile Kolludere Jandarma Karakol Komutanlığı ve Kolludere İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Heyet ile birlikte helikopterle bölgeye giden Vali Oktay Çağatay, bölgeyi havadan inceleyerek İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İlbey'den bilgi aldı. İlk olarak Kolludere Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Çağatay, burada karakol komutanı ve görevli personel tarafından karşılandı. Görevli personelle bir süre sohbet eden Vali Çağatay, hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra inşaatı tamamlanarak faaliyete geçen yeni karakol komutanlığı binasını gezen Vali Çağatay, hizmet binası hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Karakol ziyaretinden sonra Vali Çağatay, beraberindeki heyetle Kolludere İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Okuldaki öğretmenler tarafından karşılanan Vali Çağatay, öğretmenlerle tanışıp sohbet etti. Kente yeni atanan öğretmenlere 'hoş geldiniz' diyerek görevlerinde başarılar dileyen Vali Çağatay, öğretmenlerin sıkıntılarını ve isteklerini de dinleyerek ilgililere talimat verdi. Öğretmenlerle korona virüs döneminde uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim hakkında sohbet eden Vali Çağatay, pandemiyle mücadelede alınan tedbirlerin ve kuralların okulda uygulanmasına azami özen gösterilmesini rica etti.

Vali Çağatay, öğretmenlere hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra bölgeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kolludere Jandarma Bitlis Hizan Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title