Haberler

İşte anne yüreği! Kazada yaralandı, önce bebeğini emzirdi sonra hastaneye gitti

Güncelleme:

Kütahya'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin takla atarak devrilmesi sonucu 1'i bebek 3 kişi yaralandı. Hafif yaralıl Filiz Ekici, kaza sonrası korkan 2 yaşındaki oğlunu sakinleştirmek için ambulansta emzirip, kucağında salladı. Daha sonra hastaneye götürülen anne ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaza, öğleden sonra Kütahya-Tavşanlı yolunun 13'üncü kilometresinde meydana geldi. Tavşanlı ilçesine giden Nurettin Daşdemir yönetimindeki 26 ABM 149 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak devrildi. Kazada Daşdemir ile Filiz Ekici ve 2 yaşındaki oğlu Uzay Ekici yaralandı.

OĞLUNU EMZİRDİKTEN SONRA HASTANEYE GİTTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralıları ilk müdahalesini yapmak için ambulansa aldı. Anne Filiz Ekici, kazanın ardından şok yaşayan ve korkan oğlu Uzay'ı kucağına alıp bir süre salladı. Daha sonra ambulansta Uzay'ı emziren Filiz Ekici, bebeğini sakinleştirdi.

ANNE VE OĞLUNUN DURUMU İYİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar, tedaviye alınırken, anne ve oğlunun durumunun iyi olduğu bildirildi. Kullanılmaz hale gelen otomobil de çekiciyle yoldan kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Fatma:

Buyuyunce hatirlamiyolar merhametten maraz doguyor yapmamak lazim aslinda

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title