Haberler

Kadıköy'de bekçiler ile vatandaşlar arasında arbede

Güncelleme:

Kadıköy'de gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir kişiyi gözaltına almak isteyen 'Gece Kartalları' olarak bilinen bekçiler ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Bekçiler şahısları biber gazıyla etkisiz hale getirilerek gözaltına aldı.

Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Güneşli Bahçe Sokak üzerinde görevlerini ifa ettikleri sırada bir kişiyi gözaltına almak isteyen bekçilere gözaltına alınan kişinin yakını olduğunu iddia eden kişiler tepki gösterdi.

VATANDAŞ BEKÇİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Bekçilere, gözaltına alınan kişi için "İşinde gücünde adam bırakın" diye seslenen kişi kendisini uzaklaştırmak isteyen bekçiye "Vursana vur" diyerek tepki gösterdikten sonra bekçiye saldırmaya çalıştı.

POLİS BÖLGEYE GELDİ

Çıkan arbede sonucunda bölgeye gelen polis ekipleri duruma müdahale etti. Şahıslar bekçiler tarafından biber gazıyla etkisiz hale getirilerek ters kelepçeyle gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kadıköy 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

adanalı:

nerede bi piskopat var bekçi yaparsanız olacağı bu adam dünyayı ben yarattım havasında saygılı hoş görülü kültürlü olduktan sonra vatandaş neden sorun çıkarsın ne olduğu belirsiz kişileri bekçi yaptınız adam suçluya aynamı tutuyor yanındamı karşısındamı belli değil sokaklar piskopat dolu uyuşturucu satanmı dersin içenmi dersin git yiyiyorsa onlarla uğraş normal vatandaşın peşini bırakın sıktınız artık.

11
16
yanıtYanıtla
yersen:

kartallar mı ?? madem polis yetkisine sahipler. . . niye poliste müdahil oluyor. . . .

11
15
yanıtYanıtla
Gargara yap yaprağım:

Nedir bu senin bekçi nefretin? nedeni ne olursa olsun bilmelisinki milletin güvenliği için sokaklardalar, sen gece boyu barlarda alkol yudumlayıp kons gf takılırken adamlar itin kopuğun peşinde, ayrıca polis bekçi kardeşine desteğe gelmiş müdahil olmuş iliklerine kadar, sana ne in out oluyor anlamadım

yanıt8
yanıt7
Tayyar Durden:

Ne kartalı yahu? Bekçi kartal mı oldu?

10
15
yanıtYanıtla
KARS lı:

Kimlik istiyorsa göstericeksin demekki bi sıkıntısı var var olsun güvenlik güçlerimiz onlar sayesinde rahat yatıyoruz

20
4
yanıtYanıtla
Millet Şımarmış:

Ya ülkede bazı kesim var son 19 yılda yapılan herşeye karşı, iyi güzel faydalı ne varsa yine aynı hep karşı, o kişiler karşılarında polis olsa saldırmayacak ancak bekçiler son yıllarda göreve geldikleri için bu haset takımı bekçilere nerde görse saldırıyorlar. . Şortuyla bankamatik kuyruğunda bekleyen saldırgan zihniyetten bahsediyorum. . .

14
5
yanıtYanıtla
asds:

kibirlerinden dolayı kimlik bile göstermeyene ters kelepçe haktır

18
1
yanıtYanıtla
xnxx:

polis şiddeti

1
12
yanıtYanıtla
Bekçi:

Bekçiler normal bir vatandaşa neden zor kullansın kanunlar karşısında kendini neden suclu çıkartsın. 3 yıldır görev yapıyorum bize sıkıntı çıkaran tipler 1. torbacılar 2 . Aranması olanlar 3. mahkemesi olup mahkemeye gitmeyen ve arenma kararı çıktıgğnı düşünenler 4. Hırsızlar 5. Alkol veya uyuşturucunun etkisinde olanlar alkolun etkisiyle dua edinlerde var 6. Polisi askeri sevmeyenler 7. Sinyalciler 8. Bekçileri küçümseyen geri zekalılar var tabi birde. Bizim görevimiz bunlarla mücadele sevsenizde sevmesenizde zorunuza gitsede biz işimizi yapmaya devam edeceğiz.

8
4
yanıtYanıtla
..:

Görevinize olan bağlılığınızdan dolayı tebrik ederim, görevini layıkıyla yapan tüm kolluk kuvveti çalışanlarımıza, bunu içten söylüyorum, gerçekten saygım var. Ama bir kaç soru var kafamda. Hangi liyakata göre hangi aşamaları geçerek bekçi oldunuz? Ne kadar süre eğitim aldınız, psikoloji eğitim gibi bir eğitim aldınız mı? Polislerin elinde olan yetki sizde varsa neden polis olamadınız veya neden polislere ihtiyaç duyulsun? Polis değilseniz neden polis gibi davranıyorsunuz?

yanıt1
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title