Haberler

Son dakika haberleri: Doçent oldu, çiçek yerine dayanışma kampanyasına SMS atılmasını istedi

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre Doçent oldu, çiçek yerine dayanışma kampanyasına SMS atılmasını istediERZURUM Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Serhat Özbay, doçent olunca tebrik için çiçek göndermek isteyenlere sosyal medyadan çağrı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı...

Doçent oldu, çiçek yerine dayanışma kampanyasına SMS atılmasını istedi

ERZURUM Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Serhat Özbay, doçent olunca tebrik için çiçek göndermek isteyenlere sosyal medyadan çağrı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı milli dayanışma kampanyasına SMS göndermelerini rica etti. Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığını yapan Serhat Özbay'ın yaklaşık 8 ay önce YÖK'e yaptığı doçentlik başvurusu sonuçlandı. YÖK tarafından Doçentliği kabul edilen eski milli güreşçi Özbay, anlamlı bir çalışmaya imza attı. Tebrik için gönderilen çiçekleri gören Özbay, sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunarak çiçek göndermek yerine Kovid-19'la mücadelede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına SMS atılmasını istedi. Özbay'ın bu çağrısı akademik çevrede eş ve dostları arasında olumlu karşılandı. Özbay'ı odasına kadar giderek tebrik edenler SMS gönderdiklerini de söyledi. YÖK'e yaptıkları doçentlik müracaatının olumlu sonuçlanması sonrası ilk gün odasına çok sayıda çiçek geldiğini söyleyen Doç. Dr. Serhat Özbay, "Bir anda odaya dolan çiçekleri görünce bu kampanyaya destek olmak için böyle bir uygulama yapmaya karar verdim. Sosyal medya hesaplarımdan çağrıda bulunarak tebrik için çiçek göndermek yerine Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya destek olunmasını istedim. Yaşadığımız süreci düşünürsek bu kampanyaya SMS atılmasının beni daha fazla mutlu edeceğini düşündüm. Çok güzel geri dönüşler oldu. Bu isteğimi kırmayıp yerine getirenler yaptıkları bağışların ekran fotoğraflarını çekip attılar. Kimisi bir SMS kimisi daha fazla SMS attı. Bu da benim mutluluğumu daha da artırdı" diye konuştu. Doç. Dr. Serhat Özbay'ı odasında ziyaret ederek tebrik eden Cebrail Gençoğlu, "Serhat hocamızın doçentlik süreci olumlu sonuçlandıktan sonra kendisinin mesajı üzerine hayırlı olsun dileklerimizi çiçek çikolata alarak değil 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulunduk" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan SMS Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title