Haberler

Bu nasıl baba! Çocukları uyurken evini ateşe verdi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, eşiyle tartıştıktan sonra dışarı çıkan ve alkollü bir şekilde eve dönen baba, çocukları uyduğu sırada kendi evini ateşe verdi. Baba daha sonra geri dönüp çocuklarını evden çıkarırken, ev küle döndü.

Diyarbakır'da yaşanan olayda alkollü bir şekilde eve gelen baba Turan A., çocukları içeride uyurken, evi ateşe verdi. Alkollü olduğu öğrenilen baba, çocukları evden çıkararak 'evi yaktım' diye bağırdı. Ev küle dönerken, anne Nurten A. çektiklerinden dolayı isyan ederek devletin kendilerine sahip çıkmasını istedi

Olay, 3 gün önce Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 842. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 17 yıldır evli olan ve eşi ile şiddetli geçimsizlik yaşayan Turan A., 3 gün önce yine alkollü bir şekilde eve geldi. Eşiyle tartıştıktan sonra gelen telefonla dışarı çıktı. Daha sonra anne Nurten A. da 2 çocuğu evde uyurken dışarı çıktı. Eve geri gelen Turan A., çocukları uyurken evi ateşe verdi. Turan A., daha sonra geri dönüp çocuklarını evden çıkarttı. Nurten A., eşinin evi yaktıktan sonra dışarı çıkıp 'evi yaktım, evi yaktım' diye bağırdığını söyledi. Kur'an-ı Kerim'in de içinde olduğu ev, külle döndü. Nurten A., yıllardır şiddet gördüğünü, eşinin bu şekilde ileride kendilerine zarar vereceğini belirterek, yetkililere çağrıda bulundu.

"BEN SENİ VURDUĞUMDA SESİNİ ÇIKARTMA, BEN SENİN BABANIM"

5 çocuk annesi 36 yaşındaki Nurten A., 17 yıldır eşinin 'içip içip gelip' çocuklarına sataştığını söyledi. Psikolojik baskı ve şiddet ile içeri girdiğinde çocuklarının mumya gibi durduklarını kaydeden kadın, "Büyük oğlum okul okuyor, diyor al onu çalıştır. Niye çalıştırmıyorsun, okula gönderiyorsun. Bunları yapan Turan Açıkgöz'dür, eşim olur. En son eve geldi, içkiliydi tekrar. Büyük kızıma dedi ki, 'ben seni vurduğumda sen sesini çıkartma. Ben senin babanım' dedi" diyerek olayı anlattı.

Son dakika haberleri! Çocukları uyurken evini ateşe verdi

ÇOCUKLAR EVDEYKEN EVİ YAKMIŞ

Nurten A. sözlerine şu ifadelerle devam etti:

"O anda telefonu çaldı gitti. Dedi, '10 dakika sonra geliyorum.' O esnada benle büyük kızım dışarı çıktık. Bu içeri giriyor evi ateşe veriyor. Alıyor iki çocuğu da dışarı çıkıyor, 'ben evi yaktım, ben evi yaktım' diye bağırıyor. Çocuklarım evdeyken evi yakıyor. Sonra çocukların kolundan tutup dışarı çıkartıyor. Kur'an-ı Kerim de çalışma masasındaydı. Benle kızım sürekli Kur'an-ı Kerim okuyoruz. Onları da yaktı. Evde bir şey bırakmadı ki. Devletten bana yardım etmesini bekliyorum. Devlet bana sahip çıksın. İlla birinin ölmesi mi lazım?. Bunu yapan yarın başka bir şeyde yapacak bize.

KURAN-I KERİM-İ DE YAKMIŞ

Sözlerine "Şu anda annemgilde kalıyorum. Evim barkımı yaktı, annemgile sığındım. Böyle 5 çocuğumla sokaklarda kaldım. Devlet bana yardım etsin. Ben evin yanmasına değil, Kur'an'ın yanmasına üzülüyorum. Evi 3 gün önce yaktı" ifadeleriyle devam eden mağdur kadın yardım bekliyor.

Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Son dakika haberleri! Çocukları uyurken evini ateşe verdi

Son dakika haberleri! Çocukları uyurken evini ateşe verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Bağlar Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

ANGARAGÜÇLÜ:

İŞTE BUNLAR FAKİRLİĞİN ÇARESİZLİĞİN DIŞA VURDUĞU ŞOK HAREKETLERDİR, ŞİMDİ BANA ADAM İÇKİYE PARA BULUYORYA DİYECEKLER, HİÇ ALAKASI YOK İÇKİ İÇENİN MUTLAKA TANIDIK BİR İÇEN ARKADAŞIDA HER ZAMAN VARDIR

5
8
yanıtYanıtla
şirin baba:

bu kadının kocası bir süre sonra bu hatunu katleder demedi demeyin çare bulunsun kadın korumaya alınsın maho bu güzek hatuna kıyabilir

8
4
yanıtYanıtla
kerem:

çıldırmış maholar

4
5
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

LAN BU GIBI BIR TON INSAN VAR TOPLUMDA...TUKETTIGI OKSIJEN BILE HARAM BUNLSRIN

8
1
yanıtYanıtla
BU NASIL BABA:

Başlık yazilmiş:INSAN DEYİLKİ,BABA OLSUN.........Merhamet,VİJDAN,INSANLIK,Sorumluluk........yokkkkkkkkkl

2
0
yanıtYanıtla
heja:

Allah belasini versin bacim allah sabir versin birileri yardimci olsun kardesime benim olsaydi gercektende yardim ederdim

1
0
yanıtYanıtla
heja:

Allah yardimcin olsun

1
0
yanıtYanıtla
nejmetin:

Gercektende yaziklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
nejmetin:

Bu nasil babq

0
0
yanıtYanıtla
Bedevi:

Ortadoğu toplumu ne beklersin ki?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title