Haberler

Öfkeli kayınpeder, oğlundan boşanmak isteyen gelininin avukatını tokatladı! Anbean kamerada

Güncelleme:

Antalya'da avukat Bengisu Başak Okuyan, şiddet gerekçesiyle açılan boşanma davasının görüldüğü duruşmanın bitiminde adliye koridorunda müvekkilinin kayınpederi tarafından darbedildi. Kayınpederin avukata tokat attığı anlar kameraya yansıdı.

Antalya'da eşinden şiddet gören müvekkilinin boşanma davasının görüldüğü duruşmanın ardından iddiaya göre avukat Bengisu Başak Okuyan (27), müvekkilinin kayınpederi S.B. (77) tarafından adliye koridorunda darbedildi. Gözaltına alınıp tutuklanan S.B., itiraz üzerine bir süre sonra serbest bırakıldı.

ADLİYE KORİDORUNDA SALDIRDI

Antalya'da avukat Bengisu Başak Okuyan, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak isteyen müvekkilinin davasının görüldüğü duruşmaya katıldı. İddiaya göre 4'üncü Aile Mahkemesi'nde 28 Şubat'taki duruşmanın bitiminde müvekkilinin kayınpederi S.B., adliye koridorunda Okuyan'a tokat atmaya başladı. Çevredeki avukat ve vatandaşların araya girmesiyle S.B. olay yerinden uzaklaştırıldı.

ÖNCE TUTUKLANDI, SONRA SERBEST KALDI

Avukat Okuyan'ın şikayetçi olması üzerine S.B., polis tarafından gözaltına alındı. S.B., polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, S.B.'nin 'kişinin kamu görevini yerine getirirken basit yaralanması' suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. S.B., itiraz üzerine bir süre sonra serbest bırakıldı.

'ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM'

Olayın şokunu üzerinden hala atamadığını belirten Okuyan, şimdiye kadar birçok olaya maruz kaldığını, ancak ilk kez böylesini yaşadığını söyledi. Okuyan, "Şiddet gören bir kadının avukatıyken, şiddet gören müşteki durumuna düşmek gerçekten acı verici. Mesleğim dolayısıyla henüz cübbem üzerimdeyken, şiddet gören kadını korumaya çalışırken, şiddete maruz kaldım. Biz şiddet mağdurları değil, şiddeti uygulayanlar utanmalı. Önceki duruşmalarda da sanık ve oğlunun, tehdit ve hakaretleri nedeniyle başka bir dava da sürüyor. Bundan sonraki süreçte müvekkilimi daha güçlü savunmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Gökhan:

Eline sağlık dede

16
31
yanıtYanıtla
Ahmet:

Avukat olarak bu yuvayı yıkmaya kararlıyım diyorsunuz yani.

12
34
yanıtYanıtla
birisi:

demek ki eşini döven adamlar olaya böyle bakıyor

yanıt7
yanıt4
elif:

Ne biçim zihniyete sahipsiniz siz ya?Çiftlerden bişi eşine şiddet uyguluyorsa ortada yuva diye birsey yoktur esirlik vardir sadece. !!

yanıt6
yanıt4
hadilen:

yuva yok ortada. yuva yapmak için çabalama zamanı geçmiş.

yanıt3
yanıt2
FF:

Adam gibi işini yapsın afferin dede erkek dayak yiyorda bayan yiyemez mi . KRALL DEDE

14
26
yanıtYanıtla
İnsan:

Sen de güzel dayak yersin. Herkesin anası, babası, kardeşi var. O tokatı atan dayıyı bir gün birinin kardeşi, abisi, babası kenara çeker. :)

yanıt2
yanıt2
ceto:

eline koluna saglik dayi

7
11
yanıtYanıtla
Savcı Bey:

insan mısınız siz be! Avukat''ın ne suçu var ? Avukat kendi kafasına mı açtı bu davayı ?

yanıt6
yanıt7
hilal:

sizin gibiler yüzünden kadinlar öldürülüyor türkiyede. pislikler

yanıt5
yanıt4
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title