Haberler

7 aydır aranan genç kızın cansız bedeni, ağaca asılı bir halde bulundu

Güncelleme:

Antalya'da 7 aydır kayıp olan Kazakistan uyruklu genç kızın cansız bedeni, ağaçta asılı halde bulundu. Genç kızın intihar ettiği üzerinde durulurken teşhis için morga gelen annesi "İnşallah kızım değildir" diye dua ederek içeriye girdi. Kızının cansız bedenini teşhis eden anne, çıkışta gözyaşlarına boğuldu.

8 Mayıs tarihinde Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, annesi Saltanat Orynbayeva ve kardeşleriyle birlikte yaşayan Arailym Orynbayeva, annesiyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine genç kız, evden çıktıktan sonra cep telefonunu kapattı.

EN SON ORMANLIK ALANA GİDERKEN GÖRÜLDÜ

Son olarak Sarısu bölgesindeki ormanlık alana doğru giderken görülen Orynbayeva'dan bir daha haber alınamadı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, aramayı bırakmadı. AKUT ve beraberinde AFAD ile ormanda uzun süre arama yapan ekipler bir sonuç alamadı.

7 aydır aranan genç kızın cansız bedeni, ağaca asılı bir halde bulundu

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Genç kızın son olarak gittiği yerleri cep telefonu sinyallerinden belirleyen polis, bu sabah saatlerinde yine Sarısu bölgesi Anltınyaka Yolu üzerindeki ormanlık alanda arama çalışması başlattı. AFAD ekiplerinin dahil olduğu arama çalışmalarına Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Ormanlık alanda arama yapan polis, Arailym Orynbayeva'nın cansız bedenini bir ağaçta asılı buldu.

"İNŞALLAH KIZIM DEĞİLDİR" DEDİ

Genç kızın intihar ettiği üzerinde durulurken, cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet bürosu ekipleri, annesi Saltanat Orynbayeva'yı teşhis için morga çağırdı. Kısa sürede Adli Tıp Kurumu morgunun önüne gelen Orynbayeva, içeriye girmeden önce "İnşallah kızım değildir" diye dua etti. Kızının cansız bedenini teşhis eden Kazak anne, gözyaşları içerisinde dışarıya çıktı. Saltanat Orynbayeva'yı yanındaki arkadaşı sakinleştirmeye çalıştı.

7 aydır aranan genç kızın cansız bedeni, ağaca asılı bir halde bulundu

7 aydır aranan genç kızın cansız bedeni, ağaca asılı bir halde bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kazakistan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (8)

MBG:

sakın intihar demeyin yemezler. yabancı uyruklu bi kadın ölmüşse yüzde 99 bizim ayılar tecavüz edip öldürmüştür. milletimizi gayet iyi tanıyoruz. hepimiz birbirimizi biliriz. uluslararası kamoyuna rezil olmamak için intihar deyin geçin tabi tabi. . . .

7
5
yanıtYanıtla
trbzn:

aynen hocam

yanıt5
yanıt1
Şuna bak:

İnsanlar kayob kişileri için devletten meden umacaklarına müge anlıdan medet umar hale gelmiş Allah rahmet eylesin

5
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Müge anlı devlet oldu polisimizin bulamadığı o buluyor

1
0
yanıtYanıtla
kadın:

uzuldum... 7 ay bi insan bulunamio. yabanci uyruklu kadin demek cok sacma..ayrimcilik kadinlara var. isadamina siz yabanci uyruklu demezsiniz.kapisinda is icin sira bekler, yabanci marka giyer, yabanci sigata icer, yabanci ulke parasi tasir ama boyle bi olayda yabanci kadin ne isi var turkiyede diyemezsiniz. insanlik kalmamistir

0
1
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜN BAKALIM:

Yabancı kadın ülkesini bırakıp tek başına gelip burada uzun süreli neye yerleşir ?

0
1
yanıtYanıtla
7 AY SONRA MI?:

Cep telefonu sinyallerini takip etmek, polisimizin aklına taaa 7 ay sonra mı gelmiş? Bu apçık özensizlik değildir de nedir?

1
0
yanıtYanıtla
Fani:

Bu nasıl arama 7 Allah’tan korkun böyle arama olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title