Haberler

Milletvekilleri pazartesi günü aşı olacak mı? TBMM Başkanı Şentop, iddiaları yanıtladı

Güncelleme:

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, milletvekillerine pazartesi gününden itibaren koronavirüs aşısı yapılacağı iddiasıyla ilgili, "Külliyen uydurmadır; asılsızdır. Milletvekilleri için bir planlama yoktur" dedi.

14 Ocak'ta ülke genelinde öncelik sıralamasına göre başlayan koronavirüs aşılama uygulaması ile ilgili gündemi karıştıran bir iddia ortaya atıldı. Buna göre milletvekillerinin, pazartesi gününden itibaren aşı olacağı öne sürüldü.

"ASILSIZDIR"

Meclis Başkanı Şentop ise Twitter hesabından yaptığı açıklama ile iddiaları yalanlayarak şu ifadelere yer verdi: "TBMM'nin Sağlık Bakanlığı ile protokol yaptığı ve pazartesi gününden itibaren milletvekillerine aşı yapılacağına dair haberler, külliyen uydurmadır; asılsızdır. Sağlık Bakanlığı ile yapılmış bir protokol yoktur; aşı yapılması konusunda milletvekilleri için bir planlama yoktur" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Şentop: Milletvekillerine aşı yapılacağı iddiası külliyen yalandır

Doğruluk Kontrolü
"TBMM'nin Sağlık Bakanlığı ile protokol imzaladığı, milletvekillerinin pazartesi günü aşılanacağı iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"Basında yer alan haberlerde TBMM'nin Sağlık Bakanlığı ile protokol imzaladığı, bu protokol kapsamında da milletvekillerinin aşılanmaya başlanacağı iddia edildi. İddialarla ilgili sosyal medyada açıklama yapan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, haberlerin asılsız olduğunu belirtti."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Sağlık Bakanlığı Mustafa Şentop Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title