Haberler

Görüntü İstanbul'dan! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi

Güncelleme:

İstanbul Sultanbeyli'de iki küçük çocuğun çatıdaki tehlikeli oyununu görenlere korku dolu anlar yaşattı. Bir süre çatıda oyun oynayan çocuklar daha sonra korkulu bakışlar arasında çıktıkları penceren tekrar içeri girdi.

Sultanbeyli Adil Mahallesi'nde meydana geldi olayda. Burada bulunan bir binanın çatı katındaki evlerinin camından çıkan 2 küçük çocuğu çatıda gezmeye başladı.

PES DEDİRTEN SORUMSUZLUK

Çocukları görenler korku dolu anlar yaşadı. 2 ve 3 yaşındaki iki çocuğun çatıda gezerken gören komşuları çocukları uyarmaya çalıştı. Vatandaşlar ailenin sorumsuz davranışına tepki gösterdi.

Görüntü İstanbul'dan! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi

YÜREKLER AĞZA GELDİĞİ ANLAR KAMERADA

Bir süre çatıda kalan çocuklar tekrar çıktıkları camdan içeri girdi. Yürekleri ağza getiren o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

BAKANLIK GÖRÜNTÜLER HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sultanbeyli'de çatıdaki iki küçük çocuğun yürekleri ağızlara getiren görüntüleriyle ilgili yazılı açıklamada: Bu görüntülere istinaden derhal İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz inceleme yapmış, aile ve çocuklar ile görüşme sağlamıştır.

AİLE VE ÇOCUKLARA DANIŞMANLIK TEDBİRİ KARARI ALINDI

Ailenin ve çocukların durumunun takip edilebilmesi için Danışmanlık Tedbir kararı dün itibariyle alınmıştır. Çocukların üstün yararını gözeterek, gelişimleri üzerinde herhangi bir olumsuz etki oluşmaması için İl Müdürlüğümüz konuyu takibe devam edecektir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultanbeyli Haberler

500

Yorumlar (15)

vaybe:

devlet derhal el koymalı ve o ana baba hapse atılmalı derhal

9
4
yanıtYanıtla
Babanın suçu yok:

Gündüz vakti adam belli ki işte. Annenin sorumsuzluğu, ama ülke de kadınlara ceza yok. Çok Çok Çok hem de baya çok aleni delil olacak ki kadın ceza alsın.

yanıt0
yanıt0
Vvv:

Görüntüleri kaydedenler de baya sakin ,kossaniza oglim

12
0
yanıtYanıtla
yazıklar olsun:

aile sorumsuz diyeen vicdansız eline tel alıp show yapacağına koşşşş koşşş iki tane melek var orda odunnnn adam yazık sizin vicdanıza Allah korumuş zaten ailesinden bi farkınız yok sorumsuzlar

8
2
yanıtYanıtla
ADA:

Allah korumuş

6
1
yanıtYanıtla
HASAN564625642:

ANNEDEN ALINMALI ÇOCUKLAR. ŞAYET ANNE GERÇEKTEN VURDUMDUYMAZ BİRİ İSE ACİLEN ÇOCUKLAR KURTARILMALI. YOK EĞER BİR ANLIK HATA İSE ALLAH YARDIMCISI OLSUN.

6
0
yanıtYanıtla
aile:

aile değil annenin sorumsuzlugu

1
4
yanıtYanıtla
siz sanki çok sorumlusunuz:

biriniz madem çektiniz birinizde hemen karşı binaya koşup müdahale etsenizya siz sanki çok sorumlusunuz zırtopozlara bak hale

3
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Ne sorunsuz anne babalar var ya Allah sabileri korumuş

3
0
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

Olan biteni şu şekilde anlatayım. Bana işte anne ya bilgisayar başında ya televizyon başında ya da telefona dalmış. Yüzde yüz

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title